Află de ce se blochează calculatorul

Există mai multe programe cu care putem afla de ce se blochează calculatorul pentru a putea evita repetarea acestor situații enervante care nu fac altceva decât să scadă productivitatea atunci când calculatorul nu este doar o cutie de accesat YouTube și Facebook ci reprezintă „obiectul muncii”.

Multe persoane consideră că blocările repetate ale sistemului de operare și/sau ale programelor sunt normale și că producerea lor este inevitabilă; total greșit! În general, acestea sunt semne care ne dau de înțeles că ceva în configurația sistemului nu este așa cum ar trebui să fie sau, în cel mai rău caz, prezic „moartea subită” a unui component hardware.

de ce se blocheaza calculatorul

WhoCrashed, adică aplicația despre care vom vorbi în continuare, atunci când sistemul de operare sau aplicațiile din acesta se blochează, înregistrează informații importante, vitale identificării problemei în scopul îndepărtării ei.

WhoCrashed înregistrează inclusiv informații despre ceea ce a cauzat apariția BSOD-urilor; adică acele ecrane albastre care apar „din senin” înainte de repornirea automată și inevitabilă a calculatorului, care conțin „mesaje” ce trebuiesc luate în considerare dar despre care se știe că „au prostul obicei” să dispară la fel de repede cum au apărut, înainte de a apuca să înțelegem mare lucru din textul afișat sau să punem mâna pe camera foto pentru a imortaliza „memorabilul” moment și demonstra tehnicianului IT de serviciu că nu am avut vedenii.

Programul dispune de două versiuni: una comercială, destinată service-urilor IT și botezată cu numele WhoCrashed Professional, iar alta special creată pentru muritorii de rând, distribuită gratuit sub numele WhoCrashed.

Și ce faceți odată ce ați identificat problema ?!? Fie căutați pe Internet soluții pentru îndepărtarea ei, fie cereți ajutorul unui specialist…

 Download

Articole pe aceeași temă: