Alt program de vizionat online posturi TV – My WebTV

S-a mai discutat și în alte articole despre principalele programe cu ajutorul cărora putem viziona online posturile TV favorite, dar am să revin și eu la această temă deoarece am descoperit recent un alt program excelent care ne facilitează urmărirea canalelor favorite pe internet.

Program de vazut posturi TV online: My WebTV

My Web TV este un program gratuit foarte ușor de instalat și configurat cu care putem viziona online posturile noastre favorite direct de pe calculator. După cum se întâmplă la majoritatea soluțiilor de acest gen, My Web TV are nevoie de SopCast pentru a putea funcționa. De asemenea, vom avea nevoie și de VLC Media Player pentru redarea fluxurilor.

Instalare și configurare My Web TV

Înainte de toate, în cazul în care nu dispunem deja de el, vom descărca VLC de aici și-l vom instala în calculator. Facem același lucru și cu SopCast. Dacă nu dispuneți de el, vă recomand să-l descărcați de pe pagina sa oficială.

După ce am instalat SopCast îl deschidem și-l configurăm după cum poate fi observat în imaginile următoare:

SopCast-Login

SopCast-Option

Pentru a-i indica faptul că vrem să redea posturile TV în VLC, apăsăm butonul options (îl vedeți în imaginea de mai sus) și, în fila general, bifăm caseta „Use my own media player” după care dăm click pe butonul Select pentru a-i indica locul în care găsește executabilul acestuia:

SopCast-General

De regulă, vlc.exe se află în C:Program FilesVideoLANVLC în cazul sistemelor de 32 biți sau în C:Program Files (x86)VideoLANVLC dacă avem un Windows de 64 de biți.

SopCast-Open

După ce l-am localizat, facem click pe butonul Open în fereastra explorer-ului, iar mai apoi pe butoanele Apply și, respectiv, OK ale SopCast.

Din câte se pare programul nu dispune încă de un site oficial, eu l-am găsit pe forumul Softpedia.

Download

                                                                         

Articole pe aceeași temă: