Alt program de vizionat online posturi TV – My WebTV

S-a mai discutat și în alte articole despre principalele programe cu ajutorul cărora putem viziona online posturile TV favorite, dar am să revin și eu la această temă deoarece am descoperit recent un alt program excelent care ne facilitează urmărirea canalelor favorite pe internet.

Program de vazut posturi TV online: My WebTV

My Web TV este un program gratuit foarte ușor de instalat și configurat cu care putem viziona online posturile noastre favorite direct de pe calculator. După cum se întâmplă la majoritatea soluțiilor de acest gen, My Web TV are nevoie de SopCast pentru a putea funcționa. De asemenea, vom avea nevoie și de VLC Media Player pentru redarea fluxurilor.

Instalare și configurare My Web TV

Înainte de toate, în cazul în care nu dispunem deja de el, vom descărca VLC de aici și-l vom instala în calculator. Facem același lucru și cu SopCast. Dacă nu dispuneți de el, vă recomand să-l descărcați de pe pagina sa oficială.

După ce am instalat SopCast îl deschidem și-l configurăm după cum poate fi observat în imaginile următoare:

SopCast-Login

SopCast-Option

Pentru a-i indica faptul că vrem să redea posturile TV în VLC, apăsăm butonul options (îl vedeți în imaginea de mai sus) și, în fila general, bifăm caseta “Use my own media player” după care dăm click pe butonul Select pentru a-i indica locul în care găsește executabilul acestuia:

SopCast-General

De regulă, vlc.exe se află în C:\Program Files\VideoLAN\VLC în cazul sistemelor de 32 biți sau în C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC dacă avem un Windows de 64 de biți.

SopCast-Open

După ce l-am localizat, facem click pe butonul Open în fereastra explorer-ului, iar mai apoi pe butoanele Apply și, respectiv, OK ale SopCast.

Din câte se pare programul nu dispune încă de un site oficial, eu l-am găsit pe forumul Softpedia.

Download

                                                                         

Articol publicat în categoria Programe Multimedia Software

, , , , , ,

22 Responses to “Alt program de vizionat online posturi TV – My WebTV”

 1. cessar Says:

  la programul My WebTV imi apare o eroare cand il deschid… scrie eroare de script ce sa fac sa nu mai apara aceasta fereasta cand deschid? …multumesc

  Reply

 2. Mrpfn Says:

  Ai instalat si SopCast?
  Exista optiunea selectarii unui alt stream,incearca sa o utilizezi.
  Problema poate surveni si de la partea de mentenanta a stream-urilor.

  Reply

 3. gigi Says:

  salut am o problema cu my web lam instalat a mers insa acum cind il deschid nu vrea care o fi problema multumesc

  Reply

 4. nicu Says:

  si mie imi apare o eroare ceva de genu acesta http://i45.tinypic.com/30bfsi1.jpg dupa aceea trebuie sa il inchid am windows 7 am instalat VLC. si SOPCAST am facut si setarea din sopcast pentru programul VLC si imi apare aceasta eroare! ms ceao

  Reply

  • Cristian L.S. Says:

   Motivele pentru care un program se închide, aparent, din senin, sunt multe. Eu îți recomand să dezinstalezi toate programele implicate, cu Revo Uninstaller Pro, și să cureți toate resturile. După ce ai făcut asta, curăță și registrii cu CCleaner. Repornește PC-ul și reinstalează totul de la capăt. Nu garantez reușita, dar asta aș face eu în primă instanță.

   Reply

  • tic Says:

   @nicu eroarea aia apare dacă ai pc încărcat.Dacă ai făcut tot ce a spus Cristian L.S. si tot apare, va trebui sa reinstalezi driverul video (last).
   Eu ma uit pe distraktiv.ro/tv-online
   merge pe telefon si pe tableta

   Reply

 5. nicu Says:

  Deci sa ma fac inteles,nu la toate programele la unele din ele imi apare eroarea aceasta de exemplu la sport am dat pe digisport si imi apare eroarea aceasta! ms

  Reply

 6. nicu Says:

  merge acuma ms!

  Reply

 7. cristina Says:

  buna.. de ce am doar 5 programe la romania ? :\

  Reply

 8. nelu Says:

  http://postimage.org/image/x0e1ym1d3/

  mie asta imi arata,de ce?acasa pe rds merge!!!!!!

  Reply

 9. gina Says:

  ceva canale mai deokiate nu avti mai baieti?

  Reply

 10. byanca Says:

  De ce nu merge sa il instalez?

  Reply

 11. Anty Says:

  Buná. Acum il impart intre cunostintele din afara tárii. Super multumit de program. Cu stimá Anti

  Reply

 12. dani Says:

  am instalat vlc,soapcast dar merge doar cu sunet programele tv

  Reply

  • Moxin Says:

   Dani,exista posibilitatea ca programele folosite,in special sopcast,sa functioneze cu probleme,nefiind o surpriza in ultima vreme.
   Iti sugerez in aceste cazuri sa urmaresti pagina oficiala a programului,ce poate fi regasita aici,accesand posturile favorite direct din browser,incercand incarcarea lor selectand sursele disponibile ale stream-urilor.De asemenea trebuie tinut cont ca se depun ceva eforturi pentru mentinerea acestui program in viata,fiind la urma urmei ceva pentru utilizatori oferit in mod gratuit si neconditionat.
   Urmareste si discutiile de pe chat pentru a descoperi momentele in care ceva functioneaza necorespunzator.

   Reply

 13. Spitzy Says:

  Buna ziua,cum se poate face,sau unde pot gasi varianta portabila ??? multumesc anticipat !

  Reply

  • Paul B. Says:

   Versiunea portabilă nu există. Încearcă cu Cameyo, VMware ThinApp sau Evalaze, dar nu cred că o să meargă, programul având nevoie de integrare în sistem fiind complex.

   Reply

  • Flutike ☕ Says:

   Se poate si altfel , tocmai lam facut cu InnoExtractor
   http://bit.ly/1i78fzP

   Reply

   • Paul B. Says:

    OK, Flutike, dar dacă reinstalezi sistemul..mai merge?!?

    Reply

    • Flutike ☕ Says:

     Sigur … InnoExtractor is a powerful application that helps you to unpack Inno Setup installers using InnoUnp technology. With InnoExtractor you can explore the internal structure and content of the installer and you can to extract them to a local folder or a portable devices, without having to run the setup.
     – care ara alt installer o fac cu Universal Extractor …
     http://bit.ly/1houT7u
     – In many cases, the Universal Extractor makes it possible to create a portable application directory without actually installing the program to your computer. The application directory can then be moved to your portable USB device and the program will run from there.

     Reply


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>