Bluetooth pentru calculator

Pentru a beneficia de conexiune Bluetooth pe calculator avem nevoie de un dispozitiv însă foarte multe persoane nu știu acest lucru și am ajuns la aceasta concluzie după ce am primit câteva mesaje în care mi se cere un program Bluetooth, și nu, să nu înțelegeți greșit, nu mi se cere un program cu care să se poată transfera date prin Bluetooth.

Bluetooth pentru calculator

Acest dispozitiv, se poate conecta la calculator prin USB și-i adaugă acestuia capacitatea de a comunica cu dispozitive cu Bluetooth precum telefoane mobile, camere foto, hands-free, căști, etc.

Dispozitivul poate fi găsit în supermarket-uri (Carrefour,Real, Etc.), precum și în magazinele de profil la prețuri ce pot varia în funcție de puterea semnalului, mărimea și firma care l-a fabricat.

În cazul în care dețineți un laptop, înainte de a cumpăra un astfel de dispozitiv asigurați-vă că acesta nu dispune deja de unul incorporat (aflați asta din manual).

Sper că toată lumea a înțeles că nu există un program care să ofere conectivitate Bluetooth unui calculator dacă nu se dispune și de adaptorul Bluetooth.

Nota: Dacă vrei să știi cum se trimit poze și melodii de pe telefon spre calculator prin Bluetooth, fă click aici.

Articole pe aceeași temă: