Bluetooth pentru calculator

Pentru a beneficia de conexiune Bluetooth pe calculator avem nevoie de un dispozitiv însă foarte multe persoane nu știu acest lucru și am ajuns la aceasta concluzie după ce am primit câteva mesaje în care mi se cere un program Bluetooth, și nu, să nu înțelegeți greșit, nu mi se cere un program cu care să se poată transfera date prin Bluetooth.

Bluetooth pentru calculator

Acest dispozitiv, se poate conecta la calculator prin USB și-i adaugă acestuia capacitatea de a comunica cu dispozitive cu Bluetooth precum telefoane mobile, camere foto, hands-free, căști, etc.

Dispozitivul poate fi găsit în supermarket-uri (Carrefour,Real, Etc.), precum și în magazinele de profil la prețuri ce pot varia în funcție de puterea semnalului, mărimea și firma care l-a fabricat.

În cazul în care dețineți un laptop, înainte de a cumpăra un astfel de dispozitiv asigurați-vă că acesta nu dispune deja de unul incorporat (aflați asta din manual).

Sper că toată lumea a înțeles că nu există un program care să ofere conectivitate Bluetooth unui calculator dacă nu se dispune și de adaptorul Bluetooth.

Nota: Dacă vrei să știi cum se trimit poze și melodii de pe telefon spre calculator prin Bluetooth, fă click aici.

43 Comentarii

  1. salutare.cum fac sa imi apara bluetooth cand apas click dreapta-send to?nu imi apare aceasta optiune cand apas click dreapta-send to.faci o treaba de milioane.multumesc!

    • Spune-mi modelul calculatorului tau si-ti spun mai preci. In general, Bluetooth-ul (atunci cand este integrat) dispune de un intreruptor propriu, ori se activeaza de la acelasi buton de la care activezi reteaua Wireless.

  2. buna. dupa ce am instalat cd-ul pt blutooth, am incercat sa vad cum merge si imi da ca nu este compatibil cu windowsul! ce e de facut in cazul acesta? mentionez ca modelul leptopului e acer 5516 aspire cu windows 7 ultimate. iar blutootul e bluosoleil.

    • Pe spatele acestuia ar trebui să existe o etichetă cu modelul. După ce ai numărul modelului, îi localizezi pagina de specificații pe site-ul fabricantului.

  3. salut am un pc cu windows xp. si as vrea sa descarc muzica de pe el pe mobil dar nu pot am incercat sa descarc AC/DC si nu a vrut ce ma sfatuiesti sa fac mobilul este nokia lumia 520 multumesc anticipat

Hai, spune ceva, nu te sfii!

Doar casetele marcate cu * sunt obligatorii.