Cum să descarci simplu și rapid, melodii și videclipuri de pe YouTube

Am vorbit până în momentul de față despre tot felul de programe cu care putem descărcat melodii și videoclipuri de pe YouTube, e drept, însă niciodată n-am pomenit nimic despre cea mai simplă metodă dintre toate. Dar la fel de adevărat e că nu mai am 27 de ani ca să țin minte chiar tot despre ce am scris pe blog… Am totuși o vârstă… (mai exact, sunt cu cinci luni mai bătrân).

descarca melodii și videoclipuri de pe youtube

Din punctul meu de vedere și din experiența câștigată cu sudoarea propriei frunți, cu mâna pe inimă și cu ochii ațintiți spre sfântul satelit vă spun că cea mai rapidă și simplă metodă de descărcare a melodiilor și videourilor de pe YouTube constă în utilizarea unei extensii; a uneia care să adauge butoanele de download pertinente acțiunii dorite, în apropierea videoului vizualizat.

În cazul de față este vorba despre extensia YouTube Converter pentru Google Chrome, ultima de acest gen pe care am cunoscut-o prin intermediul băieților de pe addictivetips:

YouTube Converter

Cu YouTube Converter putem descărca videoclipurile pe care le vizionăm pe YouTube, în format MP4 sau melodiile acestora în format MP3 prin intermediul site-ului oficial al extensiei.

Cum funcționează…

  • Instalăm extensia (aveți link de download la sfârșitul articolului)
  • Facem click pe butonul de download aferent acțiunii dorite („MP3  sau video)
  • Vom fi redirecționați spre site-ul extensiei; așteptăm finalizarea conversiei apoi dăm click pe „Download” pentru a obține fișierul dorit.

Așa de simplu și rapid:

download MP3 de pe YouTube

Apropo, voi ce extensii de download de pe YouTube cunoașteți, folosiți și recomandați ?!?

 Download YouTube Converter

Articole pe aceeași temă: