Cum se instalează imprimanta

Dacă ați cumpărat de curând o imprimantă și nu știți cum se instalează și configurează, vă invit să citiți rândurile postate în continuare, deoarece conțin informațiile care vă vor ajuta să vă atingeți scopul.

Înainte de toate, veți avea nevoie de drivere sau de aplicația de instalare a acestora. În mod normal, driverele sunt oferite pe un CD. Căutați-l în cutia imprimantei apoi introduceți-l în calculator și executați asistentul de instalare:

cum se instaleaza imprimanta

În continuare, urmați pașii indicați de asistent pentru e instala și configura imprimanta. În cazul în care nu dispuneți de aplicația de configurare și drivere, le puteți descărca de pe site-urile oficiale ale fabricantului, selectând modelul imprimantei avute și sistemul de operare instalat în calculator. Iată care sunt paginile de download ale principalilor fabricanți de imprimante:

Dacă nu reușiți să instalați imprimanta nici descărcând driverul de pe site-ul fabricantului, încercați să realizați instalarea cu programul de instalat drivere recomandat aici.

Articole pe aceeași temă: