Cum se instaleaza Windows 7

Am creat acest video-tutorial pentru a explica tuturor celor care nu știu cum se instalează Windows 7, cea mai simplă și corectă metodă de realizare a instalării. În tutorial puteți observa cum se creează o partiție secundară (partiția „D„) pentru date; criteriu important pentru acele persoane care doresc să mențină sistemul de operare separat de celelalte date.

Dacă ți-a plăcut acest tutorial te invit să vizitezi canalul oficial al blogului, pe YouTube: youtube.com/user/ForWindowsNet; te așteaptă mai multe video-tutoriale interesante!

111 Comentarii

  • Probabil că hard disk-ul este IDE și trebuie SATA pentru Windows 7. Modifică în BIOS dacă îți dă această posibilitate. Dacă nu, chiar ai nevoie de drivere…Apropo’, ai mai avut instalat Windows 7 pe acel HDD?

 1. Buna ziua. Am instalat windows 7 pe HP Pavilion g6,insa cand am incercat sa il instalez si pe calculatorul mare nu imi apare fereastra de inceput cu Install Windows…
  Am incercat toate variantele cu Boot dar degeaba. Nu imi apare absolut nimic.
  Va rog ajutati-ma :(

  • Buna Seara Carmen.
   Despre ce „calculator mare” este vorba,cumva un sistem de tip desktop?
   Poti specifica si caracteristicile tehnice ale sistemului detinut,detalii ca model placa de baza,memorie ram instalata si tipul ei,procesor,placa video,hdd?
   Initial ma intereseaza placa de baza,sa vedem daca este sau nu veche si daca intr-adevar este capabila sa booteze dupa un cd sau stick usb.
   Ai inttrat in BIOS si nu ai prezente respectivele optiuni prezentate in articol?
   De asemenea ai incercat o resetare a BIOS-ului la setarile implicite din fabrica?

 2. Sall am si eu o intrebare cine ma poate ajuta sa rezolv problema cand bag sa instalez windosu de pe cd trebuie sa dau niste taste si nu stiu care is astea vreau sa fac cand bag windosu sa porneasca direct sa instalez windosu..

 3. Salut! Am instalat de ceva timp windows 7 pe PC si imi da unele erori precum blocarea calculatorului si imi scrie de cele mai multe ori repair win7 la deschidere si imi intra in meniu vechi de la windowsul avut anterior nu stiu ce sa fac,,,mentionez ca in urma acestui windows am avut instalat win Xp! multumesc

  • Salut.
   Initial trebuie sa elimini din lista sistemelor de operare disponibile la pornirea computerului,sistemul de operare vechi,anume acel XP,eliminand la sfarsit si partitia pe care acesta este instalat.
   Acest lucru il poti realiza cu usurinta din interfata programului EasyBCD ce se poate descarca de aici ori direct din windows prin tastarea comenzii msconfig in casuta run/executare.
   Un alt articol util ai aici cat si aici.
   Pana sa faci toate astea poti incerca si scanari ale intregului sistem cu programul antivirus ce il ai instalat ori prin instalarea unuia ori a unui produs de tip antimalware,gen Malwarebytes.
   Succes!

 4. Salutare

  Am si eu o problema am instalat pe un LapTop windows 7 ultimate si tot imi apare eroare pe fundal albastru drivere de pe site-ul oficial al hp-ului nu pot sa imi dau seama daca ma puteti ajuta cu un sfat.
  lapTop-ul este HP pavilion g6.

Hai, spune ceva, nu te sfii!

Doar casetele marcate cu * sunt obligatorii.