De unde poți descărca driverele pentru Windows 7

După cum vă spuneam în urmă cu ceva timp, sistemul de operare Windows are nevoie de drivere pentru a funcționa corect și în cele mai bune condiții. Aceste drivere, de regulă, trebuiesc instalate imediat după instalarea sistemului de operare, sau atunci când o nouă componentă hardware a fost instalată.

de unde descarci driverele pentru Windows 7

Pentru a obține cea mai recentă versiune a drivere-lor de care avem nevoie, trebuie să accesăm site-ul fabricantului sistemului desktop sau al laptop-ului nostru, și să le descărcăm pe cele aplicabile sistemului nostru de operare. Iată care sunt site-urile de download a driverelor ale principalilor fabricanți de calculatoare, laptop-uri și componente:

Fiecare fabricant include fie un selector de model ierarhic, fie o casetă de căutare în care va trebui să introducem modelul calculatorului sau laptop-ului, ori numărul de produs al acestora (Product Number). După descărcarea driverelor necesare, le puteți instala așa cum am explicat aici, sau dând dublu click pe executabilul fiecărui driver în parte, imediat după descărcarea sa.

Articole pe aceeași temă: