Instalare driver pentru orice adaptor Bluetooth

Bluetooth Driver Installer ne ajută să instalăm, așa cum și numele lui o spune, driverul corect pentru orice adaptor Bluetooth conectat la calculator, indiferent de fabricantul acestuia.

Instalare driver adaptor USB

În mod normal, la conectarea unui astfel de adaptor, Windows ne propune instalarea driverelor ce-i corespund (ex. img. de mai sus), însă, în cazul în care în urma instalării lor ne dăm seama că adaptorul Bluetooth nu funcționează așa cum ar fi trebuit să o facă (raportează erori la transfer, nu permite sincronizare sau explorarea dispozitivelor conectate, etc), dezinstalăm driverul existent, restartăm calculatorul, conectăm adaptorul Bluetooth și rulăm aplicația Bluetooth Driver Installer.

Bluetooth Driver Installer

Bluetooth Driver Installer este o aplicație portabilă (nu necesită instalare) și din acest motiv are nevoie de câteva secunde pentru a rula și a ne permite să interacționăm cu ea. În prima fereastră ni se va cere să confirmăm că am citit condițiile de utilizare a sa și că suntem de acord cu ele. După trecerea acestui prim pas nu ne mai rămâne decât să urmăm instrucțiunile pe care ni le da pentru a instala driverele de care are nevoie adaptorul Bluetooth, pentru a funcționa fără incidente. La sfârșitul procesului ne va fi afișată o fereastră asemănătoare cu cea publicată mai sus. Această fereastră ne va confirma că driverul a fost instalat corect și că funcționează în parametrii normali.

Ceea ce trebuie să știm despre Bluetooth Driver Installer este faptul că această aplicație instalează driverul generic creat de însuși Microsoft și din acest motiv, pentru a utiliza adaptorul Bluetooth va trebui să facem uz de asistentul implicit al sistemelor de operare Windows. Avem acces la acestea în System Tray:

Bluetooth

Download Bluetooth Driver Installer

Articol publicat în categoria Bluetooth

, , , , ,

15 Responses to “Instalare driver pentru orice adaptor Bluetooth”

 1. Aurash Says:

  merci Cristian

  Reply

 2. Mihiapavel1980 Says:

  am si eu un windows 7 dar de ce nu se stinge calculatoru sti cineva

  Reply

 3. Geanina Says:

  Deunde il trag?

  Reply

 4. ioana Says:

  nu stiu de ce dar atunci cand conectez telefonul la calculator prin cablu usb nu mi-l recunoaste imi apare in colt ca nu am fotografii…sau videoclipuri noi,dar eu am…si la my computer imi apare un icon cu un telefon verde si atat dar nu am nimik in el..iar..la telefon cand intru sa dau partajare la poze nu imi apare partajare prin cablu usb….va rooog daca stie cineva sa ma ajuutee!!!va roooog muuuult!!!!!

  Reply

 5. roxana Says:

  ms crysty:*

  Reply

 6. McJohn Says:

  Mesaj pentru Ioana .
  Ce telefon ai ?
  Cînd l-ai luat nu avea şi un CD în cutie ?

  Reply

 7. aura Says:

  mi-a fost de mare ajutor dar la mine nu sta tot timpul iconita pe ecran de ce?

  Reply

 8. Razvan Says:

  Salut, vreau si eu sa imi instalez bluetoothul la laptop, este incorporat dar nu gasesc nici un driver ,poate ma poti ajuta cu un sfat

  Reply

 9. Brighy Says:

  Cristi am un bluetooth USB dar nu am Cd de instalare.ma poti ajuta sa il instalez.

  Reply

 10. mihaela Says:

  va rog sa ma ajute cineva cum sa imi instalez blututu

  Reply

 11. Mada Carmen Says:

  Am instalat bluetooth dar dupa instalare imi apare mereu refresh,apas mereu dar degeaba.Nu stiu ce sa mai fac pentru al putea folosi,am la telefon bluetooth.Pana in primavara nu am avut probleme,dar dupa reinstalare windows nu mai merge,ce trebuie sa fac pentru a fi recunoscut si a descarca poze si ce mai am pe telefon.Am cd airlive bluetooth 2.0 usb.Astept cu nerabdare raspuns si va multumesc.

  Reply


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>