Instalare driver pentru orice adaptor Bluetooth

Bluetooth Driver Installer ne ajută să instalăm, așa cum și numele lui o spune, driverul corect pentru orice adaptor Bluetooth conectat la calculator, indiferent de fabricantul acestuia.

Instalare driver adaptor USB

În mod normal, la conectarea unui astfel de adaptor, Windows ne propune instalarea driverelor ce-i corespund (ex. img. de mai sus), însă, în cazul în care în urma instalării lor ne dăm seama că adaptorul Bluetooth nu funcționează așa cum ar fi trebuit să o facă (raportează erori la transfer, nu permite sincronizare sau explorarea dispozitivelor conectate, etc), dezinstalăm driverul existent, restartăm calculatorul, conectăm adaptorul Bluetooth și rulăm aplicația Bluetooth Driver Installer.

Bluetooth Driver Installer

Bluetooth Driver Installer este o aplicație portabilă (nu necesită instalare) și din acest motiv are nevoie de câteva secunde pentru a rula și a ne permite să interacționăm cu ea. În prima fereastră ni se va cere să confirmăm că am citit condițiile de utilizare a sa și că suntem de acord cu ele. După trecerea acestui prim pas nu ne mai rămâne decât să urmăm instrucțiunile pe care ni le da pentru a instala driverele de care are nevoie adaptorul Bluetooth, pentru a funcționa fără incidente. La sfârșitul procesului ne va fi afișată o fereastră asemănătoare cu cea publicată mai sus. Această fereastră ne va confirma că driverul a fost instalat corect și că funcționează în parametrii normali.

Ceea ce trebuie să știm despre Bluetooth Driver Installer este faptul că această aplicație instalează driverul generic creat de însuși Microsoft și din acest motiv, pentru a utiliza adaptorul Bluetooth va trebui să facem uz de asistentul implicit al sistemelor de operare Windows. Avem acces la acestea în System Tray:

Bluetooth

Download Bluetooth Driver Installer

Articole pe aceeași temă: