Jocuri gratis pentru calculator: Chicken Invanders

Vă mai amintiți de Space Invaders ? Ce mi-ați spune dacă v-aș propune un joc asemănător dar în care inamicii s-au încarnat în găinii și vor să ne distrugă planeta cu un aprig bombardament pe bază de ouă ?!?

Ckicken Invaders pune în scenă câteva găini simpatice scăpate de sub control în Univers, care vor neapărat să cucerească pământul. Presupun, pentru a se revolta ca la KFC meniul se bazează pe carne de pui…

httpv://www.youtube.com/watch?v=0ErKZsGqrV8&feature=related

Această peculiară versiune a clasicului Space Invaders este cu atât mai haioasă cu cât în lupta spațială împotriva găinilor dispunem de fel și fel de arme de exterminare masivă care, folosite, generează o orchestră de cotcodaceli simpatice în rândurile inamice.

Totuși am să vă rog să fiți precauți! Chiar dacă vă place omleta, în Chicken Invaders ouăle sunt ucigașe, deci, trebuie să le evitați pe cât posibil. Ce vă mai pot spune ? Păi, că jocul este gratuit și că funcționează în orice calculator cu Windows XP, Vista și/sau Windows 7 care dispune de un procesor de minimum 166 Mhz, 32 MB de memorie RAM și suportă DirectX 7.0.

Download Chicken Invaders

Articole pe aceeași temă: