Optimizare PC – Setari

Primesc aproape zilnic mesaje in care sunt intrebat ce fel de setari trebuiesc realizate asupra sistemului operativ Windows 7 pentru a obtine mai mult randament si a profita la maxim de resursele calculatorului. Din acest motiv, am creat un video-tutorial in care explic amanuntit unele operatii ce merita realizate pentru a ne atinge scopul.

Tutorial: Optimizare PC

In tutorial, explic instalarea programului Yahoo! Messenger in scopul de a va face sa intelegeti cat de importanta este instalarea oricarui program in modul “Custom”, (personalizat).

Tutorialul este lung, insa a fost realizat pentru acele persoane care realizeaza pentru prima setarile explicate in acesta, incercand sa fiu pe intelesul tuturor. Vizionare placuta! Pentru o calitate optima, in loc de 360p, alegeti 720 HD.

httpvhd://www.youtube.com/watch?v=gm8ElT9OsYE&feature=player_embedded

Mai multe tutoriale video, in canalul YouTube al blogului: http://www.youtube.com/trucuriwindows

13 Comentarii

 1. Pingback: Optimizare PC | Partea a-2-a.

 2. Cristi e tuturial vechi:) functioneaza mai bine cu trucuri noi facute de tine si mrffr* dar eu nu prea stiu sa le aplic,te rog lasa-mi un id de mess,si o sa ma ajuti tu unpic,o sa instalez team viewer;)mrffr a vrut dar nu am avut timp;)! MS!Bafta in continuare,tineti-o tot asa!:)

 3. Gabriel

  Sistemele mai vechi se pot revigora ca sa zic asa nu numai prin instalarea unui windows mereu,mereu.
  Daca esti dispus sa testezi altceva si sa vezi daca iti place recomand sa incerci si altceva decat windows anume distributii linux.
  Gen Ubuntu,Xubuntu,Linux Mint etc..

  Daca intr-adevar nu simti nici o imbunatatire sub nici o forma pe nici un sistem de operare este cazul sa apelezi la imbunatatiri la nivel hardware.Nu cred ca vei zice asta daca vei avea curiozitatea sa incerci si sa observi imbunatatiri.
  Nu te astepta la programe ori setari minune care sa faca un calculator cu specificatii mai slabute sa zboare.

  • Mrpfn

   O sa testez gen Ubuntu, XUbuntu, Linux Mint. Stiu ca am pc slab dar am crezut ca sunt setari, dar dupa cum vad ca scrii, nu sunt ca sa mearga bine pe pc slabe ;) Mersi o sa incerc! Mai intra si tu pe mess ;):D

Ai ceva de comentat?

Doar casetele marcate cu * sunt obligatorii.