Program de convertit (transformat) documente PDF, DOCX, ODT, WPD, TXT, HTML

Doxilion Document Converter (in continuare DDC), este un program de convertit (transformat) documente PDF, DOCX, ODT, WPD, TXT, HTML in oricare din formatele urmatoare: PDF, DOCX, ODT, WPD, TXT, HTML. Cu alte cuvinte, aplicatia ne permite sa convertim gratuit si rapid documente din/in cele mai raspandite formate ale momentului.

1-program_de_convertit_transformat_documente_pdf_office_word_doc_docx_excelUn program extrem de util in cazurile in care ne vedem obligati sa modificam continutul unui document PDF sau sa transformam un document Word in PDF pentru a putea fi vizualizat si de catre persoanele care nu au nici aplicatia Word instalata, nici Microsoft Word Viewer.

DDC mi-a placut, cu o mica exceptie: daca nu sunteti atenti si nu deselectati ultima caseta din lista de aplicatii recomandate afisata la prima rulare a executabilului, acesta instaleaza un toolbar, modifica pagina de start si motorul de cautare.

Programul este gratuit si poate fi instalat si utilizat in orice sistem de operare Windows. Timpul de conversie al unui document este o infinitate mai mic in comparatie cu cel obtinut cu aplicatii de conversie online precum cea vazuta aici.

Download DDC

Articol publicat în categoria Docs Documente PDF Word

, , , , , ,

One Response to “Program de convertit (transformat) documente PDF, DOCX, ODT, WPD, TXT, HTML”

  1. Andrei Says:

    Merge, dar diacriticele nu le citeste corect. Pune “N” unde avem tz sau sh.

    Reply


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>