Program de decodat telefoane

Am găsit acest program de decodat telefoane căutând o modalitate de a decoda telefonul meu Nokia N73. Code Calculator este unul dintre cele mai simple și utile programe de decodat telefoane cu care putem obține codul de deblocare a mai multor terminale GSM Nokia, Samsung, Siemens, Panasonic, LG, Nec, Sony și Vitel.

Code Calculator: program de decodat telefoane gratuit


Program de decodat telefoane

Spre diferență de alte soluții asemănătoare, acest program de decodat telefoane este gratuit și poate fi utilizat de către oricine. Atenție însă! Code Calculator, pentru a putea genera codul de deblocare a telefonului, utilizează în acest scop un generator de coduri ce poate fi detectat de către programul antivirus instalat în calculatorul vostru precum o amenințare și prin urmare, acesta ar putea fi eliminat sau trimis în carantină.

Programul de deblocat telefoane Code Calculator este disponibil în mai multe limbi, mai puțin limba română. Acesta poate debloca doar telefoane mai vechi, nicidecum smarphones de ultimă generație, cu Android, iOS, Bada sau Windows Phone. El poate fi rula în orice calculator cu un sistem de operare Windows XP, Windows Vista sau Windows 7.

Notă: Dacă nu ați reușit, puteți încerca să decodați telefonul cu ajutorul programului UAU.

Download Code Calculator

47 Comentarii

 1. vreau si eu programu asta sa pot sparge un cod la un tel dar nu merge ca am wuindoes 7 care ma ajutati si pe mine id meu cosminbossul88 care vrea sa ma ajute sa intre pe id meu

  • Ma mir cum de cele mai renumite solutii antivirus nu au dat pozitiv insa au facut-o cele de care nu s-a auzit nimic vreodata. Nu stiu de ce imi suna a alarma falsa. Eu l-am scanat cu Kaspersky (2011) cand am scris articolul si azi, cu BitDefender. Niciunul nu a gasit nimic… Cred ca e vorba de un fals pozitiv. S-au mai intamplat cazuri, n-ar fi prima data.

  • Nu ai citit articolul? Procedează în consecință. Mai este un link la finalul articolului. Dacă nu ai experiență, îl poți debloca la un service…

  • Apeleaza te rog la un service specializat,autorizat.Nu toate telefoanele mai ales cele de generatie noua se pot debloca atat de usor fiind necesare operatiuni complexe.

  • Salut Octavian.
   Nu toate telefoanele mobile se pot debloca atat de usor din fata unui calculator prin intermediul unui program.
   Dat fiind faptul in cazul de fata ca nu vorbim de un aparat ce intra in categoria Smartphone ,mai ales ca este un model invechit este de preferat sa apelezi la un service de specialitate,existand restrictionari suplimentare ce sunt complexe in comparatie cu programe ca acesta.
   Retine de asemenea ca este necesar sa consulti mai multe pareri in mai multe locuri existand costuri destul de maricele pentru astfel de modele.

 2. Salut, oare pot sa decodez un Orange Atlanta?? Stie careva daca merge cu acest program??…de unde sunt eu este doar un om care stie sa decodeze dar te minte pe fata si stai dupa el zile intregi asa ca mai bine incerc eu.
  Multumesc si astept raspuns!

 3. Am un galaxy note 4 , este blocat :( , am descarcat o multime de programe de decodat telefoane ( universal advance unlocker , universal simlock remover , unlockus universal 0.9 si altele ) dar nu stiu cum sa le folosesc , deaceea as fi foarte recunoscator daca cineva stie cum functioneaza programele de mai sus si daca este posibil de decodat cu acestea . Va rog mult cine stie si cine poate ajutati-ma . Gmail – drumea.cezar[dot]gmail.com

  • Nu sunt sigur ca astfel de programe sunt certificate in decodarea modelului detinut de dvs.
   In cazul in care telefonul mai este in garantie apelati la operatorul telecom la care sunteti inregistrat ori documentati-va un pic la serviceurile din zona,tarifele practicate,facandu-va o idee asupra costurilor implicate.

Hai, spune ceva, nu te sfii!

Doar casetele marcate cu * sunt obligatorii.