Program de descarcat de pe YouTube video-uri si muzica

GetGo YouTube Downloader este un program gratuit cu care putem descărca de pe YouTube video-uri și muzică. Merita precizat încă de la început că GetGo YouTube Downloader poate fi rulat pe orice calculator cu Windows (atât de 32 cât și de 64 biți) și că ne oferă posibilitate de a salva filmulețele descărcate în format AVI, WMV, MP3, FLV și / sau MP4; mai mult decât suficient pentru a putea reda fișierul obținut în urma downloadării, cu orice program sau dispozitiv cu player multimedia integrat.

Program de descarcat de pe YouTube video uri si muzica

Pentru a descărca un filmuleț ori o melodie de pe YouTube cu ajutorul acestui program, copiați din YouTube adresa URL a video-ului:

Copiază adresa URL a videoclipului

Apoi lipiți-l în caseta „URL” a programului și faceți click pe butonul „Start” apoi așteptați ca descărcarea să fie finalizată.

Recomandare:

  • Înainte de a iniția descărcarea, la „SAVE TO„, dacă apăsați butonul „Browse…„, veți putea configura folderul în care vor fi salvate filmulețele / melodiile descărcate (formatul dorit îl puteți selecta în „OUTPUT„).

În cazul în care acest program vă displace, nu uitați că puteți folosi Freemake Video Downloader; programul de descărcat de pe YouTube despre care v-am vorbit cu ceva timp în urmă într-un articol publicat pe blogul meu personal (click aici pentru detalii).

Download GetGo

12 Comentarii

  1. programul getgo yutube nu ,ai functioneaza sub nici o forma nici cu versiunea noua indiferent ce ias face este nefunctional de vreo doua luni nu mai merge este un program inutil

Hai, spune ceva, nu te sfii!

Doar casetele marcate cu * sunt obligatorii.