Program de descarcat de pe YouTube video-uri si muzica

GetGo YouTube Downloader este un program gratuit cu care putem descărca de pe YouTube video-uri și muzică. Merita precizat încă de la început că GetGo YouTube Downloader poate fi rulat pe orice calculator cu Windows (atât de 32 cât și de 64 biți) și că ne oferă posibilitate de a salva filmulețele descărcate în format AVI, WMV, MP3, FLV și / sau MP4; mai mult decât suficient pentru a putea reda fișierul obținut în urma downloadării, cu orice program sau dispozitiv cu player multimedia integrat.

Program de descarcat de pe YouTube video uri si muzica

Pentru a descărca un filmuleț ori o melodie de pe YouTube cu ajutorul acestui program, copiați din YouTube adresa URL a video-ului:

Copiază adresa URL a videoclipului

Apoi lipiți-l în caseta “URL” a programului și faceți click pe butonul “Start” apoi așteptați ca descărcarea să fie finalizată.

Recomandare:

 • Înainte de a iniția descărcarea, la “SAVE TO“, dacă apăsați butonul “Browse…“, veți putea configura folderul în care vor fi salvate filmulețele / melodiile descărcate (formatul dorit îl puteți selecta în “OUTPUT“).

În cazul în care acest program vă displace, nu uitați că puteți folosi Freemake Video Downloader; programul de descărcat de pe YouTube despre care v-am vorbit cu ceva timp în urmă într-un articol publicat pe blogul meu personal (click aici pentru detalii).

Download GetGo

Articol publicat în categoria Software YouTube

, ,

12 Responses to “Program de descarcat de pe YouTube video-uri si muzica”

 1. A_7mas Says:

  nu merge decarca

  Reply

 2. Mariusnicu2007 Says:

  interesant program

  Reply

 3. dana vartopeanuxtpd Says:

  ce tare
  imi place foarte mult eu si cu colegii fac schimb

  Reply

 4. popelyan Says:

  e foarte teare imi-place

  Reply

 5. vasimad Says:

  realpleier astai cel mai sinplu

  Reply

 6. costel Says:

  programul getgo yutube nu ,ai functioneaza sub nici o forma nici cu versiunea noua indiferent ce ias face este nefunctional de vreo doua luni nu mai merge este un program inutil

  Reply

 7. dana Says:

  am incercat cu mai multe video-clipuri dar la 95%se opreste ………

  Reply

 8. Tarca Says:

  Se vede foarte naspa… pixelat urat tare …nu-mi place

  Reply


Trackbacks/Pingbacks

 1. [...] pentru a avea acces la toate utilitarele relaţionate acesteia: Cu utilitarele incluse aici poţi: Downloada filmuleţe de pe YouTube. Downloada şi converti sunetul filmuleţelor de pe YouTube în MP3. Downloada şi converti [...]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>