Program de descărcat filme

Dacă ești în căutarea unui program de descărcat filme s-ar putea ca unul dintre cele pe care ți le voi prezenta în continuare să se adapteze perfect necesităților tale. Recomandarea mea este să descarci filme folosind programul µTorrent, dar dacă nu dorești acest lucru, oricare dintre cele de mai jos îți pot fi de folos.

Vom începe lista cu Vuze; de ce ?!? Deoarece este un program de descărcat filme ce include un player propriu cu care vei putea reda filmele descărcate de pe Internet, descărcările se realizează foarte rapid deoarece filmele sunt obținute prin rețelele bittorrent, nu abuzează de resursele calculatorului și pe lângă toate astea mai este și foarte ușor de utilizat.

Program de descărcat filme, seriale și show-uri TV: Vuze

Program de descarcat filme

Am folosit pentru prima dată programul Vuze în urmă cu aproximativ patru ani și de atunci am apelat la el ori de câte ori doream să descarc un film fără a fi nevoit să-l caut pe cont propriu în site-urile cu torrenti. E drept că nu întotdeauna căutările mele au avut rezultatul pe care-l speram însă ca normă generala totul a funcționat „ca pe ață” și da, au existat și cazuri în care filmul se descărca mult mai lent decât de obicei însă asta se întâmplă cu precădere în situațiile în care fie filmul este prea vechi, fie prea nou și încă nu există seeders ori numărul acestora este mic.

Spre diferență de alte programe de descărcat muzică și / sau filme, Vuze este de obicei primul la care ajung noutățile cinematografice și asta se întâmplă tot datorită rețelelor bittorrent; și unde apar prima dată filmele noi dacă nu pe torrenți ?!?

Cu Vuze putem descărca atât filme cât și muzică, programe, jocuri, documente, wallpapere, s.a.m.d.

Din punct de vedere al cerințelor hardware minime pentru rularea sa, dacă ținem cont de faptul că mai toate calculatoarele fabricate în ultimii ani vin echipate cu minim un procesor de 1 GHz și 1 GB de memorie RAM, cred că nu este cazul să ne facem griji. Totuși, la fel ca în cazul programului Ares, nu trebuie să forțăm nota și să descărcăm simultan mai mult de 3 fișiere dacă hardware-ul calculatorului nostru este modest.

Download Vuze

Alte programe de descărcat filme pe care le recomand

Alte programe de descarcat filmeDatorită modului de funcționare a programului Vuze multe persoane renunța la el chiar după primele minute de utilizare pentru a reporni în căutarea oricărui alt soft mai simplu de folosit; un motiv suficient pentru a vă recomanda încă doua programe de descărcat filme pe care le-am folosit de-a lungul timpului și de funcționarea cărora am fost suficient de mulțumit încât să am curajul să vi le recomand și vouă. Dar haideți să nu mai pierdem timpul și să vă arăt despre ce este vorba…

  1. Ares Galaxy: probabil ați mai auzit vorbindu-se despre  el deoarece este un program care a devenit foarte popular datorită faptului ca realizează descărcările (filme, muzică, programe, etc.) foarte rapid, este extrem de ușor de folosit, gratuit și compatibil cu toate sistemele de operare Windows. N-am să întru în detalii deoarece am vorbit deja despre el în articolul pe care-l puteți citi dacă faceți click aici; articol în care a fost prezentat datorită timpului record în care realizează descărcările ca fiind unul din programele ideale pentru downloadarea melodiilor de pe Internet.
  2. iMesh: și despre acesta am vorbit pe blog în articolul „Program de downloadat filme„; articol în care am spus cam tot ceea ce trebuia spus despre el.

Odată ajunși aici nu vă mai rămâne decât să probați programele prezentate mai sus, pentru a decide voi înșivă care se adaptează cel mai bine necesităților și preferințelor voastre. Bineînțelesc, dacă printre cei care au citit acest articol se numără și persoane care cunosc alte programe asemănătoare le-aș fi recunoscător dacă ne-ar vorbi tuturor despre ele. Cum adică „De ce ar face asta ?!?”  Deoarece veștile bune trebuie întotdeauna duse mai departe și mai mult de atât, ce este mai frumos decât plăcerea de vorbi altora despre ceea ce-ți place ?!?

Articole pe aceeași temă: