Program de descarcat melodii (muzica) MP3

Cred că tocmai am găsit cel mai bun program de descărcat melodii (muzica) MP3 existent. De ce sunt sigur de asta ?!? Datorită rapidității cu care acesta realizează descărcările; totul se întâmpla foarte rapid: scrii numele melodiei căutate » faci click pe „Download” și în doar câteva secunde, ai în calculator melodia dorită!

Program de descarcat melodii / muzica - music2pc

music2pc, pentru a localiza rapid melodiile cerute de noi, le caută atât în serverele serviciului Grooveshark cât și în serverele altor câtorva zeci de site-uri / servicii muzicale similare. Rezultatul ?!? Obții melodia dorită în MP3 la doar câteva secunde după realizarea căutării și mai mult de atât, la o calitate impecabilă.

music2pc are o interfață extrem de simplă —”primitivă” ar spune unele persoane— care din punctul meu de vedere, adaugă valoare unei aplicații care se dorește a fi ușor de utilizat. Bineînțeles că dispune de tot ceea ce avem nevoie pentru a putea descărca melodiile dorite: casetă și buton de căutare, buton de download precum și un buton care ne permite selectarea folderului unde dorim ca melodiile descărcate de pe Internet să fie salvate.

Rapiditatea cu care acest program de descărcat melodii (muzică) MP3 obține fișierele, se datorează faptului că acesta nu se bazează pe protocoale P2P precum Ares, eMule, s.a.m.d., ci pe download direct.

music2pc este compatibil cu toate sistemele de operare Windows, este gratuit și pe lângă pachetul instalabil dispune și de o versiune portabilă (recomandată pentru testarea programului înainte de instalare)

Download

Multimedia

15 Comentarii

 1. Da, rapiditatea descarcarilor este atuul principal al acestui program.

 2. Buna seara. Desi niciodata nu am avut probleme de la softurile recomandate de d-vs, as dori totusi sa va uitati pe foto.Antivirusul meu nu l-a gasit chiar curat.As dori sa stiu daca este problema de la antivirus sau soft.Am rulat softul dupa sugestia antivirusului si pot spune ca nu ati exagerat cu nimic.Va multumesc

  • Cred ca ai interpretat gresit mesajul. Confunzi alterta de virus cu alerta de securitate. Sa concludem: ceea ce vezi tu este un avertisment al avast! care iti recomanda sa rulezi aplicatia in Sandbox insa, in cazul in care esti sigur ca ai obtinut aplicatia de la o sursa de incredere, sa o rulezi cu normalitate. Logic, nu exista niciun risc si iti recomand sa alegi a doua varianta. Mai mult de atat, selecteaza caseta de realizare a aceleiasi actiuni pentru acest soft.
   Ruland o aplicatie in sandbox-ul avast! iti garanteaza ca aceasta nu va aduce modificari asupra sistemului in cazul in care ar fi vorba despre un soft malign; nu este cazul.

 3. Tare. Multumesc :)

 4. Da e bun programul si chiar functioneaza

 5. Super tare! Meriti felicitari pentru postarea acestui program! Am gasit multe melodii pe care nu le-as fi gasit prea usor pe net!

 6. Super programul, iti multumesc mult.

 7. salut am descarcat acest program dar mie nu ami functioneaza ami spune”nothing found” dar la artisi cunoscuti MULTUMESC

 8. Multumesc frumos! :)

 9. buna,am descarcat de pe acest site programul music2pc si merge foarte bine daca se poate as dori un program de descarcat videoclipuride pe youtube.mersi mult.succes in continuare.

 10. Buna. Ar fi cateva problemute. Faptul ca genereaza nume de fisiere foarte lungi si faptul ca aproape intotdeauna refuza sa se conecteze la al doilea start si da erori…

 11. A doua s-a rezolvat: reset Windows firewall to default. Ptr prima…. mai cautam

  • Ne documentam si noi.
   De multe ori in acesta cazuri renunti la utilizarea softului curent pana la rezolvarea problemelor de catre dezvoltator cu noile update-uri,asta daca nu este un proiect la care s-a renuntat pe partea de dezvoltare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *