Program de descarcat melodii (muzica) MP3

Cred că tocmai am găsit cel mai bun program de descărcat melodii (muzica) MP3 existent. De ce sunt sigur de asta ?!? Datorită rapidității cu care acesta realizează descărcările; totul se întâmpla foarte rapid: scrii numele melodiei căutate » faci click pe „Download” și în doar câteva secunde, ai în calculator melodia dorită!

Program de descarcat melodii / muzica - music2pc

music2pc, pentru a localiza rapid melodiile cerute de noi, le caută atât în serverele serviciului Grooveshark cât și în serverele altor câtorva zeci de site-uri / servicii muzicale similare. Rezultatul ?!? Obții melodia dorită în MP3 la doar câteva secunde după realizarea căutării și mai mult de atât, la o calitate impecabilă.

music2pc are o interfață extrem de simplă —”primitivă” ar spune unele persoane— care din punctul meu de vedere, adaugă valoare unei aplicații care se dorește a fi ușor de utilizat. Bineînțeles că dispune de tot ceea ce avem nevoie pentru a putea descărca melodiile dorite: casetă și buton de căutare, buton de download precum și un buton care ne permite selectarea folderului unde dorim ca melodiile descărcate de pe Internet să fie salvate.

Rapiditatea cu care acest program de descărcat melodii (muzică) MP3 obține fișierele, se datorează faptului că acesta nu se bazează pe protocoale P2P precum Ares, eMule, s.a.m.d., ci pe download direct.

music2pc este compatibil cu toate sistemele de operare Windows, este gratuit și pe lângă pachetul instalabil dispune și de o versiune portabilă (recomandată pentru testarea programului înainte de instalare)

Download

Articole pe aceeași temă: