Program de descarcat muzica

Pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun program de descărcat muzica de pe Internet am să vă vorbesc despre aplicațiile pe care le folosesc (sau le-am folosit la un moment dat) pentru a downloada melodiile pe care le-am auzit în club sau la radio și mi-au plăcut îndeajuns încât să fiu tentat să le descarc pentru a le putea asculta pe iPod atunci când mă aflu într-un mijloc de transport în comun.

Program de descărcat muzica: Songr

Songr este un program gratuit cu care, după cum ați văzut și în video-ul de mai sus, putem descărca muzică de pe diverse site-uri de file-sharing. Songr este gratuit și poate fi descărcat de aici.

Program de descărcat muzică din rețele P2P: Ares

Programe de descărcat muzică Mulți vor spune că Ares (primul program de descarcat muzică despre care vă voi vorbi) nu este chiar cea mai bună soluție pentru a downloada melodii de pe Internet ci din contră, o aplicație care de cele mai multe ori nu se lasă conectată; o afirmație pe cât de adevărată în cazul în care avem acces la Internet prin intermediul unui router, pe atât de falsă în cazul în care conexiunea se realizează prin cablu.

Oricum, în cazul în care observați că Ares nu se conectează, deschideți în router portul utilizat de acesta (îl găsiți în Control Panel » Transfer » Accept incoming connections on port) și aplicația va rula perfect.

Program de descarcat muzica

O altă opțiune ar fi să cereți aplicației să utilizeze un port deschis deja; oricum, faceți cum vi se pare mai ușor.

De ce Ares și nu eMule, Vuze sau o altă aplicație peer-to-peer (în continuare P2P) ?!? Din simplul motiv că acesta descarcă fișierele mult mai rapid decât oricare dintre aplicațiile P2P similare pe care le-am încercat până acum.

Vă recomand să nu instalați Ares în calculatoarele cu:

  • Windows XP și mai puțin de 1 GB de memorie RAM instalată.
  • Windows Vista sau Windows 7 și mai puțin de 2 GB de memorie RAM instalată.

Mai mult de atât, pentru o performanță mai bună, nu vă recomand să descarcați cu Ares mai mult de 10 fișiere simultan.

Download Ares

Cel mai bun program de descărcat muzică

Din punctul meu de vedere, cel mai bun program de descărcat muzică rămâne cel pe care l-am descoperit cu foarte puțin timp în urmă și anume music2pc.

Program de descărcat muzică (melodii MP3)

Pentru a înțelege de ce am o părere atât de bună despre el vă recomand să faceți click aici. Tot în același loc veți găsi mai multe detalii despre modul în care funcționează precum și un link pentru a-l descărca.

Program de descărcat muzică de pe serverele GrooveShark

În unul din articolele mai recente v-am vorbit despre GrooveDown!; un program de descărcat muzică direct de pe serverele cunoscutului serviciu de streaming, Grooveshark.

Program de descărcat muzică - GrooveDown

GrooveDown!, chiar dacă este programul perfect pentru a descărca cele mai noi melodii, nu ne va fi de mare ajutor atunci când vom dori să downloadăm șlagărele anilor trecuți. Nici de această dată nu voi intra în amănunte deoarece am spus deja cam tot ce trebuia spus despre el în articolul pe care îl puteți citi dacă faceți click aici.

Download GrooveDown

Alte programe de descărcat muzică

De-a lungul timpului am folosit și alte programe de descărcat muzică decât cele prezentate mai sus însă nu pentru foarte mult timp deoarece dintr-un motiv sau altul mi-au displăcut suficient încât să le caut rapid un substitut; știu că o să vi se pară o chestie stupida însa la majoritatea dintre ele am renunțat deoarece nu-mi plăcea interfața lor și la cum sunt eu, indiferent cât de bine ar funcționa un program, dacă nu îmi place cum arată nu va face mulți purici în calculatorul meu… Oricum, având în vedere că gusturile nu se discută există posibilitatea ca ceea ce mi-a displăcut mie să fie exact ceea ce vă place vouă și din acest motiv n-am să închei articolul înainte de a publica o listă cu cele mai bune dintre ele:

Articole pe aceeași temă: