Program de downloadat filme

iMesh este genul de program de downloadat filme care te servește chiar și atunci când cele mai populare surse de descărcare dau greș în momentul în care încerci să localizezi filme foarte noi sau prea vechi pentru a mai fi luate în vizor de cineva. Cu alte cuvinte, dacă iMesh nu le nu răspunde pozitiv căutărilor tale, fie ai scris greșit numele filmului căutat, fie acesta nu (mai) există.

program de downloadat filme

În general, programele de downloadat filme se bazează strict pe rețeaua P2P și în consecință, atunci când toți cei care o formează au șters fișierele din propriile calculatoare, acestea nu îți vor mai fi de nici un ajutor; acesta este și motivul pentru care creatorii aplicației iMesh au avut grijă să integreze în aceasta toate sursele și posibile (inclusiv cache-ul Web) ale fișierelor către care oferă accesul.

Doar în acest mod aplicația se poate lăuda că permite obținerea a peste 15 milioane de melodii și filme din toate timpurile în timp ce soluții alternative (Ares Galaxy, de exemplu), nu ajung să atingă nici măcar jumătate din această cantitate în ciuda faptului că rămân excepționale pentru descărcarea noutăților.

În ceea ce privește funcționarea acestui program de downloadat filme nu prea am nimic de comentat, și am ajuns la această concluzie folosindu-l mai bine de doi ani pe un XP instalat într-un calculator modest, cu un procesor Pentium 4 de 1,5 GHz și 1 GB de memorie RAM.

Download iMesh

Articole pe aceeași temă: