Program de facut filme

Vă vorbesc despre acest program de făcut filme din perspectiva unei persoane care-l folosește periodic încă de la primele sale versiuni (adică de mult timp) și chiar dacă există utilizatori care cred despre Windows Live Movie Maker că este greu de folosit vă asigur (dar vă veți convinge pe cont propriu dacă-l veți instala) că nu există o aplicație asemănătoare mai simplă de atât, încă din momentul în care îl veți deschide pentru prima dată.

Windows Movie Live Maker: program de făcut filme

1-program_de_facut_filme_windows_live_movie_maker

Cu Windows Live Movie Maker nu este necesar să dispui de cunoștințe IT avansate și nici să fii absolvent al unei universități de cinematografie pentru a putea crea filmulețe din fotografiile și video-urile înregistrate de tine cu telefonul mobil și / sau camera video personala.

După cum poți vedea și în imaginea de mai sus, cel mai “greu pas” constă în a da click pe textul “Click here to browse for videos and photos“; dacă ai reușit să faci asta restul merge ca uns deoarece aplicația te va ghida pas cu pas de la proces la proces. Nici nu cred că trebuie să ai un nivel avansat de limba engleză pentru a-ți da seama ce funcție îndeplinesc butoanele “Animations“, “Visual Effects“, “Project“, “View“, s.a.m.d.

Cum se înstalează Windows Live Movie Maker


Pentru a putea instala Windows Live Movie Maker mai întâi va trebui să-l descarci de pe site-ul oficial unde vei ajunge dacă faci click aici. După ce executabilul pachetului Windows Live Essentials a fost descărcat, faci dublu-click pe el pentru a-l rula apoi, pentru a instala Windows Live Movie Maker faci click pe “Instalez numai programele pe care le aleg“:

2-windows_live_essentials_numai_programele_pe_care_le_alegÎn fereastra urătoare te asiguri ca a rămas selectată doar caseta dinaintea textului “Galerie Foto și Movie Maker“:

3-galerie_foto_windows_movie_maker
…apoi faci click pe butonul “Instalare”  și astepți ca Windows Live Movie Maker să fie descărcat și instalat:

4-windows_live_movie_maker_a_fost_instalatDacă ai ajuns până aici cu siguranță nu-ți va fi greu sa utilizezi acest program de făcut filme ori de câte ori vei avea nevoie de el și apropo: include o funcție care, printre altele, îți permite să publici filmulețele pe care le-ai creat în canalul tău personal de pe YouTube.

Download Movie Maker

Articol publicat în categoria Editare Video

, , , , , , ,

13 Responses to “Program de facut filme”

 1. Ralukaralu30 Says:

  vreau si eu unul

  Reply

 2. Vladutv77 Says:

  cum il descarc?

  Reply

 3. Ocz_2010 Says:

  nui bun nu transforma filmele astfel incat sa intre pe youtube

  Reply

 4. Www Myky_nyky91 Says:

  buna cum fac sa mi se memoreze filmuletu? ca nu mere sal salvez imi da alt cv daca creau sa salvez

  Reply

 5. dany Says:

  L-am descarcat dar unde il salveaza in calculator sa-l pot folosi

  Reply

 6. alina Says:

  Daca fac un filmulet in acest program merge sa se deschida si cu alte programe de exemplu windows movie maker sau windows media player sau bsplayer??

  Reply

 7. alina Says:

  Am nevoie de un raspuns urgent daca puteti sa-mi raspundeti. Multumesc!

  Reply


Trackbacks/Pingbacks

 1. [...] | Cristian L . S. Lasă un raspuns » Dacă încă mai cauţi un program de descărcat filme, cred că programul descris în continuare se poate adapta perfect necesităţilor tale. De ce spun [...]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>