Program de făcut filmuleţe din poze

Am găsit din întâmplare acest program de făcut filmulețe din poze și mi s-a părut interesant așa că vi-l pun la dispoziție pentru atunci când veți avea nevoie de un astfel de soft. Dar haideți să-l cunoaștem înainte de a-l descărca.

Program de facut filmulete din poze

Foto2Aavi ne permite să creăm filmulețe (folosind fotografiile, video-urile și muzica din calculator) pe care putem să le publicăm mai târziu în YouTube, Vimeo, etc., sau pur și simplu să le păstrăm pentru a le arăta prietenilor și cunoscuților.

Putem adăuga diverse efecte între fotografiile adăugate în lista de procesare pentru a face ca tranzitul dintre acestea să fie mult mai plăcut, mai dinamic și mai interesant pentru cei care vor viziona filmulețul nostru. Cât despre calitate, Foto2avi permite codificarea filmulețelor create, cu X264 (oferă o imagine de foarte buna calitate), dar dacă suntem mai pretențioși, putem opta pentru exportarea video-ului creat în HD, la 1080p.

Dacă vă mai spun și că Foto2Avi este recomandat de cunoscuta publicație germană „Computer Bild”, probabil vă veți da seama că este cu adevărat un program excelent cu ajutorul căruia putem crea filmulețe de calitate, gratis. Ah, e adevărat! Uitasem să vă spun că programul este gratuit și compatibil cu toate sistemele de operare Windows (atât de 32 cât și de 64 biți).

Alte programe de făcut filmulețe din poze

Bineînțeles ca Foto2Avi nu este singurul program de făcut filmulețe din poze; eu am ales să vi-l prezint deoarece am considerat ca are o interfață prietenoasa și este foarte ușor de folosit. Totuși, dacă doriți să cunoașteți alte aplicații asemănătoare vă recomand să citiți articolul: Program de făcut filmulețe din poze, publicat pe nib.ro.

Download Foto2Avi

Articole pe aceeași temă: