Program de mixat melodii

Realizat de creatorii popularei aplicații AtomixMP3, Virtual DJ este un program de mixat melodii gratuit, care are toate șansele să devină în foate scurt timp cel mai bun freeware de acest gen. Prin interfața sa interactivă, Virtual DJ pune la dispoziția noastră o serie de unelte cu care putem realiza cele mai bune mixaje posibile utilizând în acest scop melodii, sample-uri și id-uri. Tehnologia BeatLock, de care acesta dispune, este capabilă să mențină sincronizat BPM-ul ambelor melodii pentru ca noi să nu fim nevoiți să realizăm alinierea manual.

Program de mixat melodii

Precum orice program de mixat melodii demn de atenția noastră, Virtual DJ dispune de un sistem de mixaj pe canale și un sistem de loops capabil să impresioneze încă de la prima utilizare. Cu Virtual DJ putem realiza scratch-uri, înregistra mixajele pe care le-am realizat, aplica efecte și sample-uri, transmite mixajele noastre live, via streaming.

Specificații & Download

  • Sistem de operare: Windows XP sau superior.
  • Licența: Freeware
  • Preț: Gratuit
  • Website: VirtualDJ.com

Download VirtualDJ

Articol publicat în categoria Programe pentru DJ

, , , , , ,

2 Responses to “Program de mixat melodii”

  1. Dumitrel Stan Says:

    E foarte bun programul. Si eu am folosit mai de mult, dar imi amintesc de faptul ca, parca, nu era freeware.

    Reply


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>