Program de modificat PDF

Uneori, ne confruntam cu necesitatea de a putea modificat documente PDF, si spun “confruntam”, deoarece, desi pare un lucru usor de realizat, trebuie sa ne amintim ca acest format a fost creat pentru a impiedica modificarea continutului sau. Totusi, ce se intampla atunci cand detinem un contract la care, inaintea legalizarii lui, trebuie sa adaugam, modificam sau sterge ceva ?!?

PDFVue: modifica documente PDF

01-Program-de-modificat-PDF-PDF-VuePDFVue este un serviciu Web gratuit care va permite editarea oricarui document PDF, precum si crearea unui document nou folosind un alt format, printre care GIF, JPG, DOC, TIFF, XLS, PPT, ODF, etc.

De moment, ramane unica solutie eficienta cu care se pot edita documente PDF; in momentul in care voi afla de existenta oricarui alt serviciu sau program mai bun, am sa scriu aici despre el. Pana atunci, folositi link-ul de mai jos pentru a accesa site-ul PDFVue, unde va trebui sa uploadati documentul pentru a-l putea edita online, iar dupa ce ati modificat ceea ce trebuia modificat, il puteti descarca in PC-ul vostru.

Download PDFVue

Articol publicat în categoria Documente PDF

, ,

One Response to “Program de modificat PDF”


Trackbacks/Pingbacks

  1. [...] deoarece sunt ușor de generat, ocupă puțin spațiu și “în teorie”, sunt imposibil de modificat. De ce doar “în teorie” ? Aflăm acum, îți promit !PDF Rider, aplicaţia gratuită [...]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>