Program de redimensionat poze / imagini

Am gasit un program de redimensionat poze / imagini, despre care nu aveam cum sa nu va vorbesc; o sa intelegeti imediat de ce. De moment, va voi spune ca avem de-a face cu un produs gratuit, se numeste High Quality Photo Resizer, si arata asa:

1-program_de_redimensionat_poze_imaginiSi de ce este atat de special ?!? Pentru inceput vei fi uimit ce calitate va avea poza / imaginea dupa redimensionare; din testele pe care le-am realizat. Doar Photoshop a putut sa-l egaleze chiar daca “vedeta” Adobe n-a reusit sa-i reduca la fel de mult spatiul pe care-l ocupa —si am spus “n-a reusit” doar pentru a evita folosirea cuvantului “ridicol” spre a defini rezultatul oferit de Photoshop (52 KB) in comparatie cu cel dat de High Quality Photo Resizer (25,6 KB)— nici macar folosind functia Save For Web.

In ciuda faptului ca imaginea de mai jos a fost redimensionata de la 1920 x 960 px la 498 x 383 px, pare ca n-a pierdut nimic in calitate vizuala:

2-program_redimensionat_poze_rezultatRedimensioneaza mai multe imagini in acelasi timp

Pare a fi un moft, insa in momentul in care doresti sa creezi un album, descoperi ca dimensiunile pozelor alese de tine nu au aceleasi dimensiuni si in consecinta, albumul va da impresia ca a fost facut de un amator ieftin.

Spre surprinderea mea, creatorii programului High Quality Photo Resizer au fost constienti de asta si i-au adaugat acestuia o functie de redimensionare in masa. Pentru redimensionarea mai multor poze / imagini in acelasi timp, fie adaugam manual fiecare fisier in parte, fie adaugam folderul care le contine.

3-redimensioneaza_mai_multe_poze_imaginiPe langa toate astea High Quality Photo Resizer (de parca nu ar fi fost suficient) permite aplicarea diversor efecte menita sa dea un aer profesional fotografiilor procesate.

Ce pot sa va mai spun in afara de faptul ca am fost impresionat de aptitudinile acestei aplicatii chiar daca, trebuie sa recunosc faptul ca initial, datorita interfetei sale, aveam impresia ca am in fata un produs mediocru. N-a fost cazul si ma bucur ca am decis sa-i dau o sansa; aveam nevoie de mult de un astfel de soft.

Download High Quality Photo Resizer

Articol publicat în categoria Modificare Poze & Imagini

, , , , ,

3 Responses to “Program de redimensionat poze / imagini”

 1. Mrpfn Says:

  Salutare, tot eu sunt cel ce te streseaza mereu :)))!Nu inteleg de ce este infectat http://shareimage.ro/images/qkn5trb7qcnbubglir65.png http://shareimage.ro/images/5lz461kdy1t94j3xgi4.png !VirusTotal nu zice nimic dar Norton 2012 vad ca tot ma avertizeaza !

  Reply

  • Cristian L. S. Says:

   Vad ca numai Norton 2012 il detecteaza si la mine asa ca stiu ce se intampla: e un “fals pozitiv”. Asemanator celui in care Secirity Essentials detecta acum doua saptamani Google Chrome ca fiind un virus :D

   Reply

 2. Transport Mobila Says:

  Ms foarte bun programul.

  Reply


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>