Program de reparat diverse probleme ale calculatorului

XP Quick Fix Plus și 7 Quick Fix sunt două programe simple care ne ajută să rezolvăm cele mai comune probleme ale Windows XP și Windows 7. Majoritatea funcțiilor incluse în acestea au fost concepute pentru a reactiva instrumente, funcții și caracteristici ale versiunilor de Windows amintite, dezactivate de Spyware ori malware.

XP Quick Fix Plus: program de reparat Windows-ul.

program de reparat calculatorul Windows

Cu ajutorul acestora vom putea reactiva Task Manager, Registry Editor, Command Prompt, Device Manager, funcția autorun, etc. De asemenea, vom putea rezolva problemele care împiedică accesarea rapidă a anumitor foldere, erorile afișate la realizarea unui click-dreapta pe fișiere și foldere, remedia erorile datorate asocierii incorecte ale programelor și elimina dublurile iconițelor de pe desktop, printre altele.

XP Quick Fix Plus și 7 Quick Fix repară fiecare circa 40 de erori ale versiunii Windows pentru care a fost creat, utilizatorul trebuind să realizeze un simplu click pe butonul aferent problemei ce se dorește soluționate, motiv pentru care îl putem cataloga drept unul dintre cele mai rapide programe de reparare ale problemelor calculatorului.

 Download XP Quick Fix Plus | 7 Quick Fix

Articole pe aceeași temă: