Program de reparat calculatorul

PC Fixer este un program de reparat calculatorul care localizează și identifică eventualele conflicte sau setări inadecvate ce pot împiedica funcționarea corectă a sistemului de operare și a programelor instalate în acesta.

program de reparat calculatorul

După cum poate fi observat și în videoul de mai jos, acest program de reparat calculatorul este foarte ușor de utilizat și în consecință, nu trebuie să fiți experți IT pentru a remedia cele mai comune probleme și/sau ajusta setările astfel încât să obțineți un sistem stabil, mult mai rapid decât este în momentul de față.

Deoarece PC Fixer funcționează doar în Windows XP, dacă ești utilizator de Windows Vista sau Windows 7, îți recomand să utilizezi FixWin; un program similar celui văzut în acest articol, special dedicat noilor versiuni de Windows.

  Download PC Fixer

Articol publicat în categoria Reparare Windows

, , , , , ,

One Response to “Program de reparat calculatorul”


Trackbacks/Pingbacks

  1. [...] mâna aplicaţiei” AVG PC Tuneup care, după ce va realiza procesele amintite, va opri calculatorul (In acest mod nu trebuie sa mai stai langa PC pentru a-l opri cand totul este OK).AVG PC Tuneup [...]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>