Program de șters dublurile

Activitatea la calculator presupune și descărcarea de fișiere de pe Internet, fiecare utilizator făcându-și propriul stoc. Un singur utilizator poate aduna în timp diverse fișiere în dublu exemplar. Aceste fișiere, bineînțeles, ocupă spațiu inutil pe Hard Disk. Este incomod să luăm fiecare partiție “la mână” să căutăm dublurile și să le eliminăm. De aceea vom apela la Clone Cleaner versiunea Lite, gratuită.

După instalare, în interfața programului va trebui să scanați locațiile dorite prin adăugarea lor cu butonul Add Path. În continuare, navigați în locația respectivă, Browse, apoi click pe Search.

program de sters dublurile

Identificarea dublurilor se realizează în funcție de mărimea și numele fișierelor. După realizarea scanării și afișarea rezultatelor, veți avea posibilitatea de a compara fișierele înainte de a le șterge. Durata procesului poate varia, de la caz la caz, în funcție de numărul dublurilor identificate:

comparare dubluri

În continuare, butonul Smart mark vă poate fi de folos în alegerea selectivă a ceea ce doriți să păstrați. La acționarea sa, se va deschide o fereastră unde, în partea stângă aveți posibilitatea de a selecta ceea ce păstrați, apoi click pe Send To Keep, element ce se va muta în partea dreaptă. Selectați dublurile pe care doriți să le ștergeți, apoi apăsați butonul Send To Clean:

selectare dubluri

Pentru a șterge toate dublurile, în partea de jos a interfeței aveți butonul Delete. Apăsarea acestuia va deschide o fereastră cu previzualizarea tuturor dublurilor existente, în care veți avea posibilitatea de a le bifa pe toate cele pe care doriți să le ștergeți. Ștergerea dublurilor se realizează apăsând butonul Delete files:

stergere dubluri identificate

Acest program de șters dublurile admite scanarea mediilor de stocare cu sistem de fișiere NTFS și FAT, iar scanarea poate fi executată inclusiv pe medii de stocare externe. Clone Cleaner poate fi rulat în toate versiunile sistemului de operare Windows, indiferent de arhitectura sa.

Download H. Clone Cleaner

Articol publicat în categoria Analiza Software Windows

, ,

2 Responses to “Program de șters dublurile”


Trackbacks/Pingbacks

  1. [...] sunt stocate, numarul total de clone, data ultimei modificari, etc. Spre diferenta de alte programe de sters dublurile, AllDup ne ofera posibilitatea de a sterge automat toate dublurile existente, pastrand un singur [...]

  2. [...] se intample asta— nu ne multumeste.Tot ca alternative pentru Duplicat File Finder putem folosi si Heat Soft Clone Cleaner, AllDup sau Clone Cleaner Lite.Download | Duplicate File FinderDownload | Cuplicate Cleanercum [...]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>