Program de taiat filme

VideoPad Video Editor nu este doar un program de tăiat filme gratuit ci un editor video foarte complet cu care, printre altele, putem tăia filme (video-uri în general) în format AVI, WMV, ASF, MPG, MPEG, MPE, VOB, MOV, 3GP, MP4, M4V sau FLV. Cu alte cuvinte, permite tăierea și modificarea oricărui fișier video preluat de pe camera digitală, telefonul mobil, iPod, iPad, dispozitive MP4, DVD, CD, s.a.m.d.

Dar veștile bune nu se termină aici deoarece spre diferență de majoritatea aplicațiilor ce ne permit editarea video-urilor, acesta este foarte ușor de folosit chiar și de către acele persoane care deschid pentru prima dată un astfel de soft.

1-program_taiat_filme_gratis

Și, probabil datorită faptului că vorbim despre un program de tăiat (editat) filme gratuit, în cazul în care vei crede că rezultatul final va lăsa de dorit la capitolul „calitate” cu siguranță vei avea o surpriză plăcută atunci când vei descoperi că nu este deloc așa.

Despre  VideoPad Video Editor trebuie să vă mai spun că este un editor video de foarte bună calitate ce unește armonios atât unelte indispensabile pentru o aplicație din categoria sa, cât și funcții de obicei întâlnite doar la soluțiile profesionale ale genului.

Din punct de vedere al compatibilității, VideoPad Video Editor poate fi considerat programul perfect și spun asta deoarece poate fi instalat și rulat pe orice sistem de operare Windows superior a XP.

Download

Notă: Dacă vrei un program de tăiat filme și mai simplu decât VideoPad Video Editor, îți recomand Machete Lite (click aici pentru detalii).

Articole pe aceeași temă: