Program de tăiat melodii

Power Sound Editor este un program de tăiat melodii gratuit, compatibil cu Windows XP, Windows Vista și Windows 7. Spre diferență de Audacity, acesta încorporează mult mai multe funcții și este ușor de folosit chiar și de acele persoane cu experienta minimă în utilizarea acestui gen de aplicații.

Program de taiat melodii

Cu Power Sound Editor putem înregistra sunete direct de la microfon sau de la orice alt program din calculator, putem lipi, tăia sau decupa fragmente din melodii, pregătii montaje audio precum și fundaluri sonore pentru filmulețele, jingle-uri pentru radio, podcasturi, etc.

Pentru a tăia o melodie cu acest program selectăm fragmentul dorit apoi facem click pe butonul „Cut„, reprezentat de miniatura unui foarfece plasată în bara superioară a acestuia. În cazul în care dorim să ridicăm volumul unei melodii, selectăm întreaga melodie apoi facem click pe „Amplify„.

După cum vezi, nu trebuie să fi un expert pentru a putea folosi acest program de tăiat melodii și din acest motiv îți recomand să-l descarci, instalezi și probezi în calculatorul tău. Vei vedea că în câteva minute decuparea intro-ului sau refrenului unei melodii pare o joacă de copii.

Obs.: Am creat un tutorial video despre Audacity și cum pot fi tăiate melodiile cu el. Fă click aici pentru a vedea tutorialul și descarca programul.

Download

28 Comentarii

  1. Pingback: Tweets that mention Program de tăiat melodii -- Topsy.com

  2. Pingback: Program de taiat melodii | Pasionat

  3. Pingback: Program de scurtat melodii

  4. Pingback: Free Studio Manager: 25 de programe multimedia gratuite pentru Windows

  5. Pingback: LuckyWire: program de descarcat muzica, filme si programe

  6. Pingback: Program De Taiere Melodii | + Link de Download

  7. Pingback: Program gratuit de tăiat și editat melodii | Download Wave Editor

  8. Pingback: Program de descărcat muzică de pe Grooveshark

  9. Pingback: Program de taitat melodii

  10. doamne chiar sunt pe bune aceste comentari?am ras de am cazut de pe scaun,cum se poate asa ceva?chiar sa nu poti sa descarci programul respectiv?apesi simplu pe „AICI” si ala a descarcat programul dar……………unde este programul?ne jucam pitulusu cu programele, :))frate mai disperat,am crezut k ajung la spital de atata ras =))

Ai ceva de comentat?

Doar casetele marcate cu * sunt obligatorii.