Program pentru descarcat muzica si filme de pe internet

Cu ceva timp in urma, cineva ma intreba ce program folosesc pentru a descarca de pe Internet muzica, filme, programe, jocuri, etc. Nu stiu daca acesta e cel mai bun program de download, insa eu sunt foarte multumit de el si din acelasi motiv il recomand si cititorilor care sunt in cautarea unui astfel de program.

Vuze: program de descărcat muzica si filme

Este vorba de un program capabil sa gaseasca sursele torrent unde poti casi fisierul multimedia (muzica, filme, imagini), pe care il cauti. Are o interfata atractiva, si este foarte usor de utilizat.

Program de descarcat muzica si filme de pe Internet

Programul este compatibil cu toate sistemele de operare Windows. Datorita modului in care sunt pozitionate butoanele si functiile incluse pe care le pune la dispozitia noastra, utilizarea lui este “floare la ureche” chiar si pentru un utilizator mai putin experimentat. In plus, timpul de asteptare al descarcarilor este minim datorită protocolului BitTorrent.

Celor dintre voi care doriti sa descarcati rapid melodii de pe Internet va recomand sa folositi oricare dintre aceste programe de descarcat muzica.

Download Vuze

Articol publicat în categoria Software

, , , , ,

7 Responses to “Program pentru descarcat muzica si filme de pe internet”

 1. vasile Says:

  e ok si foarte misto.

  Reply

 2. vasile Says:

  e ok si foarte misto.

  Reply

 3. Silviana811 Says:

  e gratis vuze

  Reply

 4. gabbybo Says:

  dece nu merge descarcat de pe google crome?

  Reply


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>