Program de sunat gratis pe fix si mobil | Suna gratis pe fix si mobil

Când am descoperit acest program de sunat sunat / vorbit gratis pe fix și mobil căutam la fel ca tine o aplicație care să-mi permită realizarea de apeluri gratuite spre telefoane din întreaga lume. Auzisem că Skype și Yahoo! Messenger includ această posibilitatea însă destinele gratuite admise de acestea m-au făcut să caut o alternativă. Așa am ajuns să instalez și să folosesc JustVoip, programul despre care îți voi vorbi pe scurt în acest articol.

JustVoip: program de sunat gratis pe fix și mobil…

program de sunat gratis pe fix si mobil

Despre tehnologia VoIP…

  • Se înțelege prin tehnologie VoIP (Voice over IP) un grup de resurse ce fac posibilă realizarea de convorbiri prin Internet intre două sau mai multe sisteme informatice bazându-se pe adresa IP (despre care cu toții știm că este unică).
  • A fost folosită pentru prima dată această tehnologie în anul 1973 când a fost inventată de ARPANET.
  • În momentul de față, cele mai folosite programe ce includ servicii de voce bazate pe această tehnologie sunt Yahoo! Messenger, Windows Live Messenger și Skype.

Dar de ce vă spun toate astea când de fapt trebuia să vă vorbesc despre JustVoip ?!? Din două motive:

 • mi s-a părut interesant de știut…
 • JustVoip este posibil datorită acestei tehnologii.

De unde obținem JustVoip și cum putem vorbi gratis cu el:

Pentru a vă răspunde la prima întrebare: JustVoip este gratuit și poate fi descărcat de pe site-ul său oficial. Cât despre realizarea apelurilor gratuite, lucrurile se complică puțin și vă voi spune în continuare de ce.

Atunci când descarci JustVoip pentru prima data va trebui să îți creezi un cont nou de utilizator. Îmediat după completarea formularului și crearea contului îți va fi trimis pe email un link pe care va trebui să faci click pentru al activa.

Imediat după ce ai confirmat că ești posesorul adresei de email folosită la crearea contului, vei dispune de un număr limitat de minute pentru a realiză apeluri gratuite în scopul testării serviciului (ori cel puțin așa se întâmpla în momentul scrierii acestui articol).

După finalizarea minutelor gratuite pe care le-ai primit inițial, ți se va permite să realizezi și alte apeluri gratuite doar dacă faci o reîncărcare (poți folosi contul de PayPal sau un card bancar pentru a plăti instant, ori poți solicita indicații pentru a realiza un transfer bancar).

Chiar dacă creditul tău nu va fi consumat dacă realizezi apeluri spre destinații gratuite, te vei putea folosi de el pentru realizarea apelurilor sau trimite mesaje spre celelalte destinații din întreaga lume.

O altă chestie ce merită precizată este că atunci când reîncarci primești 3 luni în care poți suna săptămânal un număr limitat de minute (acum limita săptămânala este de 120 minute). După depășirea limitei și / sau finalizarea celor 3 luni vei putea suna doar contra cost, folosindu-ți creditul rămas în cont până în momentul în care realizezi o nouă reîncărcare.

Notă: pe durata celor 3 luni vei putea realiza apeluri gratuite doar dacă ai în cont minim 1 cent.

Și cam asta ar fi tot ce s-ar putea spune despre JustVoip; programul pe care îl folosesc de aproape 5 ani și de care sunt foarte mulțumit.

Download Just Voip

Diverse

17 Comentarii

 1. si ieu al folosesc de vreo 4 ani dar daca de exemplu vb 300 min pe sapt dupa carema taxeaza normal an alte tari trebe sa fie gratis dar unele nu sant de ce si anca ceva nu ieste vreo obtiune cu mai multe minute pe saptamana

 2. buna cel mai bun program de vorbit gratis este 12VOIP cu el poti suna gratis pe fics in romania si doar 4 centi pe mobil e super eu il folosesc de 2 ani si este impresionant .nu trebuie decat sati faci cont la ei si sa iti bagi 10 euro si poti suna creditul este valabil 3 luni .Daca vreti sa va ajut contactatima la dresa de messenger       crinavireagos           bafta

  • Buna ziua ! Eu sunt abonat la Justvoip.com, tot cu credit de 10 euro pe o perioada de 3 luni, dar m-au blocat de vreo doua ori si nu-mi mai convine ! Dupa ce depasesti un nr de minute zilnic sau saptamanal, te suspenda cateva zile. Dar nu te informeaya care este plafonul acesta, te lasa sa-l depasesti ca sa te taxeze pentru convorbirile urmatoare. Daca puteti sa+mi dati linkul exact al acestei retele de telefonie si daca vi s+a intamplat si dvs ceva asemanator sau alte situatii neplacute ca sa stiu sa ma pazesc. Multumesc anticipat

  • Buna, trebuie sa platesti ceva sau e gratis?

 3. as vrea si eu aces program ma poate ajua cineva dak va rog aici ms

 4. pentru SUA justvoip si-a modificat tarifele, adica nu mai e gatis. asa ca trebuie modificat articolul, please.

 5. daca ai internet prin fix adica tel de casa iti intra convorbirile si alea gratis in factura sau este intr-adevar gratis __? ce ziceti?

 6. nu stiu ce sa zic….

 7. este rentabila instalarea? se pare ca nu.

 8. „JustVoip este gratuit și poate fi descărcat de pe site-ul său oficial.”
  reclama sufletul comertului.pai ori e gratis ori platesti????
  „După finalizarea minutelor gratuite pe care le-ai primit inițial, ți se va permite să realizezi și alte apeluri gratuite doar dacă faci o reîncărcare (poți folosi contul de PayPal sau un card bancar pentru a plăti instant, ori poți solicita indicații pentru a realiza un transfer bancar)”.Ce ma amuza chestia cu gratuitatea asta si cardul:)))))))
  La cat de inteligenta e reclama …
  probabil ca multi se pacalesc .Aceste programe NU SUNT GRATIS!!!!!!nu va amagiti aiurea ca nu va da nimeni gratis ocazia sa vb la telefon cat va pofteste inima fara sa va taxeze cumva:))))povestile insa multi le cred.

  • Mda, gratis, gratis nu este. E ca un fel de abonament… Chestia e că dacă încarci la fiecare 3 luni creditul se acumulează și-l poți consuma pentru SMS-uri… Deci, vorbești gratuit… Asă că nu știu ce să-ți spun mai mult de atât.

 9. Va multumesc foarte mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *