S.P.: Program de facut muzica

Samplitude 11 Producer este un program de facut muzica indeajuns de interesant pentru ca in ciuda faptului ca este un program comercial sa merite atentia noastra si sa primeasca un articol dedicat lui in totalitate.

1-Program-de-facut-muzicaPrintre factorii ce fac din Samplitude 11 Producer softul aproape perfect pentru a crea muzica, fac parte si modului Magix Remix Agent, asistentul de recunoastere a tempo-ului, functia Auto JamSession ce permite generarea automatica a acompaniamentului muzical-, si permiterea utilizarii oricarui tip de sample -uri in formate OGG, MP3, AIFF, etc.

Program de facut muzica -SP Pe langa asta, acest program de facut muzica ne permite si importarea pistelor audio din fisiere video MOV sau AVI. Functie extrem de importanta pentru cazurile in care dorim sa utilizam la crearea melodiei portiuni din melodiile folosite la coloana sonora a diverselor filme, pe care, nu le-am putea obtine intr-un alt mod.

In concluzie, Samplitude 11 Producer este tot ceea ce avem nevoie pentru a crea adevatate opere de arta ghidati de propria noastra imaginatie. Bineinteles ca pentru a ne da seama daca acesta reprezinta cu adevarat ceea ce cautam, chiar si in cazul in care ne permitem sa-i platim piperata licenta, merita sa-l probam inainte. Poti obtine chiar acum versiunea de proba utilizand acest link. Nu va descurajati cand ii vedeti pretul… intotdeauna ne va ramane la indemana programul gratuit LMMS.

http://dl03.magix.net/trial_samplitude11producerdlv_uk.exe

Articol publicat în categoria Editare Audio

, ,

6 Responses to “S.P.: Program de facut muzica”

 1. Denis Says:

  Am avut e mişto dar am incercat să inregistrez şi se face cu şi cu microfon mă enervează foarte mult.

  Reply

 2. Denis Says:

  Am avut e mişto dar am incercat să inregistrez şi se face cu şi cu microfon mă enervează foarte mult.

  Reply


Trackbacks/Pingbacks

 1. [...] This post was mentioned on Twitter by Trucuri Windows, Trucuri Windows. Trucuri Windows said: S.P.: Program de facut muzica: Samplitude 11 Producer este un program de facut muzica indeajuns de interesant pent… http://bit.ly/9nP07h [...]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>