Șterge / modifică un fișier / folder blocat, cu IObit Unlocker

Anumite fișiere / foldere din calculator nu pot fi șterse sau modificate iar asta se întâmplă deoarece sunt utilizate (sau protejate) fie de sistemul de operare, fie o anumită aplicație (ex.: ExplorerFrame.dll; librărie ce trebuie substituita în Windows 7 pentru a putea instala și utiliza anumite teme).

1-iobit_unlocker_freeAtunci când aveam de-a face cu un fișier / folder ce nu se lăsa eliminat sau modificat de bună voie și nesilit de nimeni obișnuiam să folosesc aplicația Unlocker pentru a-i arăta cine-i cocoșul în casă însă în urmă cu o săptămână un fișier de sistem a ținut morțiș să-mi demonstreze că nu-i Unlocker așă unlocker pe cât se crede..

Atunci, căutând alternative, am descoperit IObit Unlocker, un utilitar care pe lângă faptul că a reușit să mă convingă să renunț la preferatul meu în favoarea lui, mi-a demonstrat că merită cu vârf și îndesat să fie prezentat și pe programecalculator.ro.

2-sterge_sau_modifica_fisiere_blocate_cu_iobit_unlockerIObit Unlocker, așa cum am spus mai devreme, este un program gratuit care speră să-i ia pâinea de la gură celui mai cunoscut soft de deblocare a fișierelor / folderelor în momentul de față; și șanse are, nu zic nu, ba chiar are foarte multe dacă ținem cont de faptul că este extrem de ușor de folosit, se integrează perfect în Windows Explorer, funcționează la fel sau chiar mai bine decât principalul său rival și din câte am observat, în anumite situații este mult mai rapid decât acesta.

Din punct de vedere al opțiunilor pe care le pune la dispoziția noastră, IObit Unlocker este programul perfect de deblocare și spun asta deoarece ne permite să ștergem, să copiem, să mutăm său să redenumim mai multe fișiere blocate în același timp, nu doar unul singur.

În plus, în acele cazuri extreme în care până și respectatul Unlocker s-a făcut că plouă, în IObit Unlocker a fost suficient să selectez caseta „Forced Mode” pentru a recăpăta controlul asupra fișierului problematic.

Părerea mea… contează ?!?

  • În cele câteva zile în care l-am folosit, IObit Unlocker a îndeplinit excelent sarcinile pe care i le-am încredințat și din acest motiv sunt convins că va trece multa apă pe Dâmbovița până când îi voi căuta un substitut; dacă se va întâmpla vreodată asta…

 Download IObit Unlocker

Articole pe aceeași temă: