Trimite mesaje SMS, gratis, de pe calculator

Cu aplicaţia recomandată în continuare puteţi trimite mesaje SMS, gratis, de pe calculator. Trebuie să recunosc faptul că în momentul în care am auzit de existenţa ei am fost puţin cam sceptic, însă, după ce am primit primul mesaj, m-am transformat din Toma necredinciosul în Papa… e drept că a durat puţin până am primit mesajul trimis cu FreeSMS 1.4.8:

1-Mesaje-SMS-gratisCu ceva timp în urmă v-am vorbit despre un al mod de a trimite mesaje SMS şi cred că pe zi ce trece vom cunoastre noi servicii şi programe asemănătoare, astfel încât, în foarte scurt timp vom renunţa la trimisul SMS-urilor de pe telefon în favoarea noilor moduri de transmitere a acestora.

Ah, era cât pe ce să uit să vă spun că FreeSMS 1.4.8 —a cărui aspect îl puteţi vedea în imaginea de mai sus— este portabil (nu necesită instalare) și funcționează perfect în toate sistemele de operare Windows. Este gratuit şi poate fi descărcat de pe serverele cunoscutului portal de software, Softpedia.

Notă: Programul se pare că are o limită de mesaje SMS pentru fiecare ţară. E posibil ca în unele zile să nu puteţi trimite mesaje. În acest caz, trimite-ţi mesaje folosind serviciul: 10 Mesaje SMS Gratis

Download FreeSMS

Site-uri de pe care putem trimite SMS-uri gratis

În cazul în care programul nu mai funcționează la un moment dat, vă pun la dispoziție și câteva site-uri care ne oferă posibilitatea de a trimite mesaje SMS gratuite.

Voi începe cu MesajGratuit.ro deoarece este ultimul pe care l-am cunoscut și din câte se pare funcționează excelent pentru trimiterea mesajelor SMS și ne oferă 3 mesaje gratuite/zi:

Mesaje SMS gratis

Dacă suntem dispuși să ne creăm un cont pe MesajGratuit.ro, numărul mesajelor gratuite disponibile zilnic va crește de la 3 la 5! Așa de simplu!

Link | MesajGratuit.ro

Mesaje SMS gratis, cu 2prieteni.net

Dacă numărul SMS-urilor gratuite oferite de modalitățile prezentate mai sus nu vă este suficient, vă recomand să aruncați o privire și peste serviciul de trimitere a SMS-urilor facilitat de 2prieteni.net

Trimitere mesaje SMS gratis

Cu 2prieteni.net puteți trimite zilnic 3 mesaje SMS gratuite spre orice rețea din România, singurul inconvenient fiind faptul că va trebui neapărat să vă creați un cont, să-l activați, să indicații data nașterii precum și câteva informații necesare completării profilului înainte de a-l putea utiliza.

Link | 2prieteni.net

SMS-uri gratis în toată lumea, cu SendMassage.com

Tot de curând am aflat și de SendMassage.com, un site care ne pune la dispoziție o listă cu câteva servere de pe care putem trimite mesaje SMS gratis, către orice număr de telefon din lume!

Mesaje gratuite oriunde

Tot ce avem de făcut este să dăm click pe un server de culoare verde apoi sa completăm formularul de trimitere a mesajului. În cazul în care formularul nu este afișat, facem scroll (coborâm la baza paginii web).

Toate indiciile găsite pe site dau de înțeles că nu există o limită în ceea ce privește numărul maxim de mesaje SMS trimise într-o zi; eu am trimis de probă vreo 5 mesaje și nu au fost probleme.

Link | SendMassage.com

Articole pe aceeași temă: