Un program de făcut screenshot-uri (capturi de ecran) “de revistă”!

Și pe bună dreptate am ales acest titlu dat fiind protagonistul acestui articol, Screenpresso. E vorba de un program gratuit de făcut screenshot-uri (capturi de ecran) incredibil de reușite!

Program de facut screenshot-uri / capturi de ecran

Programul trebuia neapărat prezentat dar eu nu prea aveam chef de scris, iar adevărul e că ar fi fost foarte multe de spus despre tot ceea ce putem face cu el. Așa că a trebuit să găsesc rapid o soluție… și am găsit! Uite-o:

Ceea ce nu v-am spus încă e că programul acesta nu l-am visat și nici n-a căzut din cer. Mă rog, să spunem că s-a întâmplat ceva asemănător datorită lui Bogdan care a scris acest articol. Altfel nu văd cum ar fi pomenit @flutike de el chiar aici… Așa că, le mulțumesc amândurora! Good job!

Download Screenpresso

Articol publicat în categoria Software

, , ,

13 Responses to “Un program de făcut screenshot-uri (capturi de ecran) “de revistă”!”

 1. Mrpfn Says:

  Sincer sa fiu il stiu de ceva timp si un singur lucru nu mi-a placut la el si anume timpul de pornire atat atunci cand il rulezi fara sa il instalezi cat si atunci cand este instalat.

  Reply

  • Cristian L.S. Says:

   Nu înțeleg la ce “tip de pornire” te referi. Poți da mai multe detalii?

   Reply

   • Mrpfn Says:

    Timpul initial de pornire a softului,la asta m-am referit.Din momentul in care ai accesat executabilul/scurtatura pana in momentul in care ruleaza efectiv.

    Reply

  • flutike Says:

   Programele portabile totdeauna vor porni mai lent ( si la mine , dar depinde si de hardware , viteza stickului , cu ce program s-a virtualizat ,s.a.m.d ) deoarece ruleaza in mod virtual , si tot ce este virtual e mai lent .Ce sa spun de pornirea lui PS portabil !?

   Reply

   • Mrpfn Says:

    Desigur ca da dar dupa cum am specificat in postarile anterioare chiar si instalat are un timp de incarcare destul de mare cat sa ma jeneze.

    Reply

 2. flutike Says:

  offtopic
  Numai azi gratuit , si alte gratuitati zilnice !
  http://tinyurl.com/PDFmaximusfree

  Reply

 3. flutike Says:

  + 1 free
  http://www.giveawayoftheday.com/beyond-share-21/
  http://www.beyondshare.com/index.html
  Daca va supara linkurile mele ,sesizati , dar mai sant oameni noi care nu cunosc aceste pagini cu gratuitati zilnice . Daca stiti si voi altele , puneti si voi .

  Reply

 4. Mrpfn Says:

  Problema remediata.Desi porneste si aceasta versiune un pic greoi.
  Era vorba de o versiune anterioara care avea aceasta hiba.

  Reply

  • Cristian L.S. Says:

   Mno ca să vezi. Chiar mă întrebam unde-i “buba”. Eu îl am setat în startup delayer printre ultimele (inclusiv după Dropbox și alea-alea) și tot era gata destul de repede dar i-am scos delay-ul și era “ready to use” inclusiv înaintea altor programe precum Firefox sau Chrome.

   Reply

 5. anca Says:

  salut, te rog frumos daca este posibil sa imi spui si mie pentru un windows 7 care este cea mai buna protectie?Pentru ca am un leptop acer512mb, 4 gb memory si e plin de virusi sau ceva de genu.Cu toate ca am instalat, i0bit malware, zone alarm,ad-adware(la astea zice k nu mai am licenta, pentru ca inainte erau free si a venit un mesaj pe leptop spunand ca a aparut o versiune noua si e gratis si eu crezand am instalat),advansced sistem care 5 si avira, astea 2 gaseste virusi si fisiere ascunse dar nu rezolva nimic. multumesc anticipat o seara placuta

  Reply

  • Mrpfn Says:

   Anca poti demara procedura de devirusare ori poti reinstala sistemul de operare.Recomandat ar fii sa incerci sa devirusezi sistemul inainte de toate.
   Poti incepe aceste verificari prin descarcarea urmatoarelor programe:
   Kaspersky Virus Removal Tool
   Malwarebytes Anti-Malware

   Incearca Norton Internet Security sau Avast Internet Security.

   Reply

  • flutike Says:

   In primul rand sa nu ai 2 antivirusuri principale , care folosest zilnic ,instalate pe calculator caci intra in conflict unul cu celalalt . Hotarestete ca pe viitor cu care vrei sa rulezi istalat pe calculator .
   Eu folosesc Avira ,nu ma dezamagit de 1 an ,dar lista cu bunatati e mare .
   Am auzit lucruri bune de noul Panda . Pe un stick poti instala mai multe altele care o rulezi lunar sau ori de cate ori vezi ceva suspect la calc .Portabile recomand Malverbytes , Dr.WebCureit ,Clamwin , True Sword
   http://www.pendriveapps.com/software/portable-antivirus-firewall/
   Dar inainte de asta trebuie sa cureti calculatorul cu 1 rescue disk in safemod sa nu ai ramasite .
   Daca ai stickuri sa folosest si un Autorun blocker care pe viitor nu lasa nici un virus sa se autoexecute , Autorun Eater , Panda USB Vaccine , etc. Sfaturi ar mai fii cu nemiluita .

   Reply

 6. Mihai Says:

  tare programul multumesc !

  Reply


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>