Anvi Smart Defender: o unealtă puternică pentru protejarea calculatorului

Protejarea computerului de malware este o sarcină foarte importantă, căreia ar trebui să i se ofere o atenție sporită. Acest program foarte puternic are abilitatea de a descoperi majoritatea virușilor din sistemul dumneavoastră. Aplicația are o bază de date la zi cu aproape orice malware, troian, virus sau spyware. Anvi Smart Defender dispune de trei moduri de căutare a fișierelor infectate: Quick Scan, Full Scan sau Custom Scan. Interfața este una stilizată și modernă, care permite scanarea computerului foarte ușor.

anvi1

Designul plăcut vă poate capta atenția și în același timp vă poate oferi informațiile necesare despre sistemul dumneavoastră. Scanarea rapidă (Quick Scan) poate dura aproximativ 10 minute, pe când o scanare amănunțită ( Full Scan sau Custom Scan) poate dura mai mult, în funcție de dimensiunile fișierelor din computer.

După scanare puteți să vedeți toate fișierele infectate iar dumneavoastră veți alege ce doriți să faceți cu acestea: puteți șterge fișierul infectat, puteți să îi acordați încredere sau puteți să nu faceți nimic în privința acestuia.

anvisecurity

De asemenea puteți configura opțiunile programului din meniul Settings. Aici veți putea alege ca programul să pornească automat la deschiderea sistemului sau puteți să configurați o scanare care să înceapă automat la un anumit interval de timp. În meniul Guard puteți să alegeți cât permiteți programului să vă protejeze de viruși.

anvi2

Anvi Smart Defender este disponibil pe toate sistemele de operare recente.

Download

Configurare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.