Program care blochează conexiunile primite de pe site-uri ce conțin malware

Securitatea computerului este un factor esențial pentru oricine care navighează pe Internet. Cei mai mulți folosesc un antivirus pentru a scăpa de viruși, însă uneori se mai întâmplă ca securitatea dumneavoastră să nu fie destul de puternică împotriva atacurilor venite din mediul online. Bot Revolt Anti-Malware este o aplicație care vă oferă siguranță prin blocarea virușilor și în același timp blocarea conexiunilor nesigure primite de computerul dumneavoastră. Programul funcționează ca un firewall specializat în blocarea site-urilor cu un conținut ce vă poate afecta pc-ul.

BotRevolt_1

Interfața programului oferă informații despre fiecare conexiune stabilită de computerul dvs, cum ar fi: timpul, zona, sursa, destinația, protocolul și acțiunea. Conexiunile sigure apar în culoarea negru iar cele nesigure sunt colorate în roșu. Desigur, aceste culori pot fi schimbate din meniul „Appearance„, meniu care vă mai oferă și alte opțiuni.

Din meniul programului puteți să selectați rezultatele care vă apar, folosind „List Manager„. Această opțiune vă oferă posibilitatea să alegeți de ce anume vreți sa fiți protejat. Vă recomand să lăsați bifate toate opțiunile pentru protecție maxima!

BotRevolt_2

Bot Revolt păstrează istoricul tuturor conexiunilor, acestea fiind disponibile în meniul View History. Aplicația este disponibilă gratis, dar și în versiune premium (49$), cea din urmă oferind protecție mai bună. Bot Revolt funcționează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 și Windows 8.

Download 

Securitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.