Caută și elimină fișierele duplicat din calculator

Căutarea manuală a fișierelor duplicat existente în calculator rezultate în urma instalării și dezinstalării de programe înseamnă pierdere de timp. De ce să nu profităm de existența unor programe speciale ce pot face asta în locul nostru?! FileMany este un astfel de program, gratuit, portabil și eficient, cu opțiuni destul de avansate, ce poate căuta și elimină fișierele duplicat din calculator.

1-FileMany-interfata

Interfața FileMany poate crea confuzie la prima vedere, însă la o privire mai atentă veți constata că este destul de intuitivă și simplu de folosit. Programul oferă un mic navigator în panoul stâng, pentru accesarea cât mai ușoară a locațiilor de scanat.

Mai mult, interfața programului este personalizabilă din plin, astfel, puteți comuta între diferitele moduri de vizualizare, ascunde sau a afișa barele de instrumente și de a schimba stilul fontului, dimensiunea și culoarea.

Pentru a începe căutarea de fișiere duplicat, selectați locația dorită, ce poate fi o întreagă partiție, sau un anumit folder, apoi acționați butonul Search. După scanare, FileMany va afișa în câmpul central rezultatele scanării, inclusiv detalii, cum ar fi calea, dimensiunea și data creării. Selectați ceea ce doriți să eliminați, apoi selectați Delete în tab-ul File, sau în partea inferioară a interfeței programului. Alegeți apoi modul de eliminare al duplicatelor, sau le mutați în altă locație.

2-FileMany-moduri-stergere

Opțiunile programului oferă posibilitatea creării de filtre de căutare, excluderea anumitor extensii, alegerea metodei de căutare, sau stabilirea modului implicit de ștergere sau mutare a fișierelor duplicat.

3-FileMany-optiuni

Rezultatele scanărilor pot fi salvate într-un fișier tip TXT sau CSV pentru o analizare ulterioară. FileMany poate fi rulat în toate versiunile Windows, iar consumul de resurse în timpul scanării, este neglijabil.

 Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *