Cititor gratuit de documente PDF, EPUB, MOBI, DJVU, CBR și CBZ: GeniusPDF

Astăzi am reușit să fac rost de un curs pe care mi-l doream de foarte mult, dar când să-l deschid mi-am dat seama că n-aveam niciun cititor de documente PDF instalat în calculator, așa că am profitat de ocazie pentru a încerca unul pe care nu l-am mai folosit până acum: GeniusPDF.

GeniusPDF: cititor de documente PDF

GeniusPDF este un cititor gratuit de documente PDF, EPUB, MOBI, DJVU, CBR și CBZ, adică cele mai întâlnite formate în cazul facturilor, manualelor, cărților și revistelor digitale. Programul este foarte rapid, acesta deschizând aproape instantaneu chiar și documente de peste 60 MB, în ciuda faptului că nu este un mare consumator de resurse.

După cum puteți observa și în captura ecran de mai jos, interfața programului este minimalistă și include doar funcțiile și instrumentele de care avem nevoie pentru a citi în condiții optime documentele, cărțile și revistele nostre digitale.

GeniusPDF

Bineînțeles, dispunem de o funcție de printare asistată, funcție zoom, navigator între paginile documentului încărcat în program, funcție de căutare, posibilitatea utilizării marcajelor și asocierea unui program care să permită trimiterea documentelor prin email.

Avantajul folosirii acestui program este clar: în locul folosirii unor programe specifice fiecărui format în parte cu care avem de-a face (ex: NitroPDF pentru documente PDF, Adobe Digital Editions pentru documente EPUB, etc.), vom folosi doar unul singur și nu vom mai avea nevoie de altceva. În plus, programul este disponibil la momentul actual în 17 limbi, limba română fiind una dintre ele.

Download GeniusPDF

Office

9 Comentarii

  1. O mica problema: cand inchid Foxit Reader, inchid toate documentele si la pornire trebuie sa le deschid din nou pe rand.

    Vreau ca toate documentele care erau deschise in momentul inchiderii Foxit-ului, sa se redeschida automat cand il pornesc – ca la Notepad++.
    Exista vreo facilitate in acest sens ?

  2. Până acum mă satisface cel mai mult fox reader. Mi se pare mai bun decât Adobe. Cel mai tare mă încântă faptul că ţine minte pagina de unde am abandonat documentul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.