Download Alien Swarm: Joc gratuit multiplayer

Alien Swarm este un joc gratuit multiplayer aparut pentru prima data in 2004 precum un „mod” pentru Unreal Tournament. Acesta punea in scena patru supravietuitori impotriva unei invazi extraterestre. Acesta a fost indragit inca de la inceput, probabil, din cauza ca majoritatea celor ce l-au probat vedeau in el alternativa perfecta pentru clasicele „SmashTV” si/sau „Gauntlet”.

1-AlienSwarmCu siguranta stilul independent avut de echipa ce l-a creat a fost principalul motiv datorita caruia aceasta a fost contratata de Valve pentru a dezvolta Left 4 si Dead 1 & 2, -cea mai populara serie a acestei companii creatoare de jocuri- serie orientata tot pentru a fi jucate de mai multe persoane (multiplayer).

De aceasta data, Alien Swarm nu mai este un „mod” al Unreal, ci un joc gratuit independent, pus la dispozitia tuturor celor ce dispun de un cont in Steam. Bineinteles ca partea grafica si actiunea au fost imbunatatite indeajuns pentru a concura cu alternative comerciale. Pentru a-l descarca, vizitati Steam Store.

Jocuri

4 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.