Instalare driver pentru orice adaptor Bluetooth

Bluetooth Driver Installer ne ajută să instalăm, așa cum și numele lui o spune, driverul corect pentru orice adaptor Bluetooth conectat la calculator, indiferent de fabricantul acestuia.

Instalare driver adaptor USB

În mod normal, la conectarea unui astfel de adaptor, Windows ne propune instalarea driverelor ce-i corespund (ex. img. de mai sus), însă, în cazul în care în urma instalării lor ne dăm seama că adaptorul Bluetooth nu funcționează așa cum ar fi trebuit să o facă (raportează erori la transfer, nu permite sincronizare sau explorarea dispozitivelor conectate, etc), dezinstalăm driverul existent, restartăm calculatorul, conectăm adaptorul Bluetooth și rulăm aplicația Bluetooth Driver Installer.

Bluetooth Driver Installer

Bluetooth Driver Installer este o aplicație portabilă (nu necesită instalare) și din acest motiv are nevoie de câteva secunde pentru a rula și a ne permite să interacționăm cu ea. În prima fereastră ni se va cere să confirmăm că am citit condițiile de utilizare a sa și că suntem de acord cu ele. După trecerea acestui prim pas nu ne mai rămâne decât să urmăm instrucțiunile pe care ni le da pentru a instala driverele de care are nevoie adaptorul Bluetooth, pentru a funcționa fără incidente. La sfârșitul procesului ne va fi afișată o fereastră asemănătoare cu cea publicată mai sus. Această fereastră ne va confirma că driverul a fost instalat corect și că funcționează în parametri normali.

Ceea ce trebuie să știm despre Bluetooth Driver Installer este faptul că această aplicație instalează driverul generic creat de însuși Microsoft și din acest motiv, pentru a utiliza adaptorul Bluetooth va trebui să facem uz de asistentul implicit al sistemelor de operare Windows. Avem acces la acestea în System Tray:

Bluetooth

Download Bluetooth Driver Installer

Utilitare PC

15 Comentarii

  1. nu stiu de ce dar atunci cand conectez telefonul la calculator prin cablu usb nu mi-l recunoaste imi apare in colt ca nu am fotografii…sau videoclipuri noi,dar eu am…si la my computer imi apare un icon cu un telefon verde si atat dar nu am nimik in el..iar..la telefon cand intru sa dau partajare la poze nu imi apare partajare prin cablu usb….va rooog daca stie cineva sa ma ajuutee!!!va roooog muuuult!!!!!

  2. Salut, vreau si eu sa imi instalez bluetoothul la laptop, este incorporat dar nu gasesc nici un driver ,poate ma poti ajuta cu un sfat

  3. Am instalat bluetooth dar dupa instalare imi apare mereu refresh,apas mereu dar degeaba.Nu stiu ce sa mai fac pentru al putea folosi,am la telefon bluetooth.Pana in primavara nu am avut probleme,dar dupa reinstalare windows nu mai merge,ce trebuie sa fac pentru a fi recunoscut si a descarca poze si ce mai am pe telefon.Am cd airlive bluetooth 2.0 usb.Astept cu nerabdare raspuns si va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.