Joc gratuit cu masini, pentru calculator | Driving Speed

În ultima vreme ne-am distras atenția de la distracție pentru a cunoaște fel și fel de programe pentru Windows folositoare îmbunatățirii și menținerii performanței acestuia. Totuși, hai să fim serioși: cine-și dorește un sistem perfect dacă nu se poate bucura de el ? Pentru unele persoane, calculatorul este o unealtă cu care-și câștigă pâinea de zi cu zi; pentru altele, un mijloc de a omorî timpul. Şi câte chestii nu putem face cu calculatorul pentru a ne omorî timpul ? Putem stă la chat cu prietenii și colegii, viziona filme, asculta muzică, citi blogurile noastre preferate, viziona filmulețe pe YouTube, petrece ore în sir afundați în vre-un joc, s.a.m.d.

1-Driver-Speed-joc-gratuit-cu-masini-pentru-calculatorDriving Speed este unul din jocurile pentru calculator cu care îmi omor şi eu timpul de vre-o două săptămâni încoace. Mulţi din cei ce l-au încercat au fost de părere că acesta se aseamănă într-o oarecare măsură cu cel mai cunoscut joc de curse cu maşini: Need For Speed. Eu unul, nu văd în el decât un mod interesant de a-mi pierde vremea într-un mod plăcut atunci când n-am altceva mai bun de făcut, şi timp am destul, din belşug… şi am pe zi ce trece tot mai mult că deh, criza se pare că afectează şi sectorul IT…

La prima vedere vei avea impresia că e aproape imposibil să menţii una din cele patru maşini de curse de care dispui în Driving Speed sub control. Insistă… vei observa că încet, încet prinzi experienţă şi jocul devine mult mai palpitant decât la început. Pentru a te antrena şi cunoaşte jocul mai bine, în modul single player poţi concura împotriva a unsprezece oponenţi. Înainte să-ţi dai seamă vei dori să concurezi cu alte persoane şi în modul multiplayer vei descoperii o nouă faţă a jocului: cursa va deveni mai palpitantă şi dorinţa de a te face cunoscut în întreaga lume cu rezultatele tale va fi mai mult decât suficientă pentru a-ţi captiva atenţia îndeajuns de mult încât să te întrebi dacă mai ai mult până o dai în ludopatie…

Driving Speed rulează în orice calculator cu Windows XP, Vista sau Windows 7 ce dispune de un procesor cel puţin Pentium 4 (1,5 Ghz ori superior), 256 MB RAM şi minim 228 MB spaţiu liber pe Hard Disk. Bineînţeles că dacă dispui de o placă video cât de cât performata, graficele îţi vor părea mult mai realiste şi jocul va rula în perfecte condiţii. Totuşi, jocul poate fi rulat chiar şi pe sisteme cu plăci video de 128 MB.
Ce ar mai fi de spus ? Nu prea multe… Descărcaţi jocul, instalaţi-l şi decideţi-vă dacă-l păstraţi ori ba. Mie nu îmi mai rămâne nimic altceva decât să va urez distracţie plăcută.

Informaţii & Download:

  • Sistem de operare: Windows (32 şi 64 biţi)
  • Licenţa: Freeware
  • Preţ: Gratis
  • CPU: 1,5 Ghz ori superior
  • RAM: Minim 256 MB
  • Video: Minim 128 MB
  • Hard Disk: Minim 228 MB spaţiu liber
  • Link de download: Driving Speed
Jocuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.