Ajută-ți calculatorul să-ți ofere cel mai bun randament cu Baidu PC Faster

Ca mai în toate cazurile și în cazul alegerii unui program de întreținere a calculatorului, fiecare utilizator are preferințele sale, în funcție de consumul de resurse, caracteristici, etc. Și are de unde alege! Unul dintre ele ar fi Baidu PC Faster, un program gratuit, ușor de folosit, dar destul de eficient în curățarea calculatorului de fișiere remanente ale diferitelor programe.

Instalarea sa este destul de simplă, intuitivă, primul lucru de făcut este să lăsăm programul să scaneze calculatorul.

Scanare PC cu Baidu PC Faster

Analiza se va executa destul de repede, având rezultatele scanării vizibile în cele trei secțiuni, unde există posibilitatea vizualizării lor. Se poate executa curățarea separată, sau totală, din butoanele Fix respective.

Curatarea temporarelor din calculator cu Baidu PC Faster

Din bara de unelte situată în partea superioară, urmează secțiunea Win Update, unde Baidu scanează după actualizările lipsă din sistemului de operare. Cele trei categorii ne recomandă instalarea actualizărilor critice, în plus a unora opționale. În caz că există actualizări nerecomandate sistemului de operare rulat, le vom găsi î partea de jos. În dreptul butonului Fix se afișează chiar și timpul estimativ al rezolvării actualizărilor.

Instalare actualizari cu Baidu PC Faster

Secțiunea Cleaner se ocupă cu ștergerea fișierelor temporare, a istoricului datelor de navigare pe Internet, plus intrările invalide din Registrul Windows. Opțiunea One Click Clean rezolvă toate acestea printr-un singur click, fără nicio intervenție din partea utilizatorului. Junk Cleaner oferă posibilitatea curățării selective a fișierelor temporare. Privacy Cleaner oferă aceeași posibilitate de selectare manuală a istoricului navigației, a urmelor lăsate de sistemul de operare, cât și a unor terțe programe. Registry Cleaner se ocupă strict cu intrările invalide, rămase după dezinstalarea unor programe.

Baidu PC Cleaner - Cleaner

În ordine, urmează secțiunea SpeedUp, unde după o altă scanare a sistemului, avem recomandările de scurtare a timpului de boot, Boot Time Manager, un manager al programelor care pornesc odată cu sistemul de operare, Startup Items, precum și un istoric al încercărilor de optimizare a acestei secțiuni. Bineînțeles, și aici avem posibilitatea de a rezolva totul cu un singur click, sau selectiv, pe fiecare opțiune în parte.

SpeedUp Baidu PC Faster

Alte caracteristici ale Baidu PC Faster

Virus Scan este un fel de al doilea program de securitate, alături de cel instalat în sistemul de operare, baza de definiții fiind actualizată așa cum bănuiți în cloud. În partea dreaptă veți găsi câteva opțiuni ale scanării ca restaurare a unui fișier suspect șters, raportarea altuia fals-pozitiv, etc.

Toolbox nu este altceva decât un pachet de instrumente implicite, un fel de scurtături către diversele caracteristici ale programului Baidu PC Faster, sau ale sistemului de operare. Nu am vrut să insist nici pe secțiunea App Store, cred că bănuiți ce reprezintă din denumirea sa. Pot să vă spun doar că aveți posibilitatea de a descărca de la programe pentru calculator, până la jocuri.

Game Faster este un modul care vă poate ajuta prin optimizarea rulării diferitelor programe, punându-le astfel în plan secundar, la rularea unui joc care necesită resurse suplimentare. Trebuie doar să dați un click pe SpeedUp, așa cum se vede în imagine. După rularea jocului, vă recomand restaurarea setărilor în același mod, click pe Restore.

În concluzie, după testarea programului Baidu PC Faster, pot afirma că impresionează prin caracteristicile sale, caracteristici pe care le găsim de regulă la alte programe de gen, însă comerciale. Practic, este un program destul de încărcat, dar încărcat cu cele necesare!

Configurare Windows OS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.