Nu văd ce scriu / ce mi se scrie pe Messenger – Soluția

Am observat că în ultima vreme tot mai multe persoane se plâng de această problemă a cărei rezolvare pare foarte greu de găsit. Pentru ca voi, cititorii acestui blog să știți ce aveți de făcut în cazul în care observați că mesajele pe care le trimiteți precum și cele pe care le primiți prin Yahoo! Messenger nu sunt afișate, astăzi am să vă vorbesc despre o soluție mult mai simplă decât v-ați fi putut imagina. N-am să vă vorbesc despre cauze fiindcă sunt multe și în fond, scopul nostru e să găsim rezolvarea problemei, nu ?!?

Nu pot scrie pe Messenger - Yahoo! Messenger

Închidem Yahoo! Messenger și apoi, în caseta „Run” (click aici dacă nu știi ce este și cum se ajunge la ea), vom scrie comanda următoare:

regsvr32 jscript.dll


După scrierea comenzii fie facem click pe „OK„, fie apăsăm tasta Enter (img. sus). În acel moment se va deschide o fereastră care ne va confirma că librăria jscript.dll a fost reînregistrată cu succes:

DllRegisterServer in jscript.dll succeeded

Reînregistrăm în același mod și librăria vbscript.dll:

regsvr32 vbscript.dll

regsvr32 vbscript.dll

Și de această dată ni se va confirma că reînregistrarea a fost realizată fără incidente:

DllRegisterServer in vbscript.dll succeeded

Și… cam asta ar fi tot. În principiu, la următoarea pornire a Yahoo! Mesenger vom observa că problema a fost rezolvată. Dacă nu este așa, încercam și soluția a-2-a:

Soluția a-2-a (recomandată de Male Sh):

Tot în caseta RUN (click aici dacă nu știi ce este și cum se ajunge la ea), scriem comanda:

 • Regedit

apoi apăsam tasta Enter sau facem click pe OK:

Deschidere Regedit

Se va deschide Registry Editor. În acesta, urmăm ruta:

HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionInternet SettingsZones

HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionInternet SettingsZones

Facem click-dreapta pe Zones și selectăDelete din meniul contextual. În cazul în care ni se va cere să facem asta, confirmăm că dorim realizarea acțiunii.

Închidem Registry Editor apoi restartăm calculatorul. Dacă nici după repornirea sistemului problema nu s-a rezolvat, cred că singura soluție rămâne formatarea, din păcate…

Totuși, înainte de a formata vă recomand să descarcați de pe messenger.yahoo.com ultima versiune a programului și bineînțeles, să actualizați și/sau reinstalați.

Ai rezolvat problema ?!? Dă-ne un Like! :)

246 Comentarii

 1. Multumesc foarte mult ! am rezolvat problema cu cea de’a doua solutie ! Ai facut un lucru foarte bun postand solutionarea problemei! Numai bine!

 2. buna seara…am incercat si eu cele doua variante…si degeaba…tot nu se vede ceea ce scriu…regsvr32 jscript.dll am incercat cu run si sa scriu ceea ce ai recomandat dar imi da o eroare.am sters si fisierul zones…si tot degaba…altceva mai ramane de facut?

 3. mai este o solutie acuma suntem 2011
  da ?
  deci eu aveam messenger 2010 si lam scos si am bagat 2011 deci a mers perfect
  asa ca enjoy

 4. Va multumesc, dupa ce 3 luni de zile ma chinuiam cu chat-ul de pe mail am rezolvat problema cu variantele propuse de voi. Fiti binecuvintati!

 5. Salut ! va multumesc pentru ajutor  … Incercasem de foarte multa vreme si nu reuseama acuma prina varianta nu mi-a fost de  ajutor dar a 2  a fost  buna … Multumirii si  respect ,, la cat mai multe vizualizarii pe site „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.