OpenWith Enhanced identifică programele ce îți lipsesc din calculator

Ne lovim mereu de ele (.ppt, .doc, .pdf, .jpg, .txt, .png, mp3, etc…) de extensiile  fișierelor ce le avem în calculator. Unele sisteme de operare au aplicații implicite cu ajutorul cărora puteam accesa fișierele dorite iar pentru cele ce nu au ori nu ne satisfac cerințele putem apela la programe ce știu să gestioneze mai bine aceste fișiere. Mă îndoiesc că nu sunt utilizatori care știu de la bun început ce programe să instaleze dându-și seama de ce lipsește doar dintr-o simplă privire dar problema survine uneori când ne întâlnim cu extensii nu atât de populare fiind necesar să ne documentăm pe internet ceea ce este un lucru foarte bun aflând detalii interesante despre respectivul tip de fișier.

Open-With-Enhanced

Dar pentru o identificare rapidă fără să mai alocăm timp și pentru o căutare pe Google mai ales că suntem în criză de timp vă propun o soluție mai simplă, anume OpenWith  (Enhanced).

Nu este mare filozofie în instalarea și utilizarea programului, acțiunea fiind extrem de simplă în momentul în care avem în calculator un fișier căruia încă nu i-a fost asociat un program implicit, totul realizându-se din meniul contextual. Este de apreciat că programul ne afișează lista aplicațiilor disponibile în funcție de popularitate, identifică cu ușurință programele necesare deschiderii fișierelor necunoscute fiind direcționați către site-ul oficial ale acestora. În cazul în care programul recomandat nu dispune de un site propriu vom fi redirecționați către Google .

Download OpenWith (Enhanced)

Analiză

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.