Organizarea desktop-ului cu Nimi Places

Activitatea pe desktop presupune deschiderea mai multor locații potrivit necesităților fiecăruia. Accesarea diferitelor locații înseamnă navigarea în Windows Explorer, printre fișiere, foldere, etc. Cam incomod, nu? Nu ar fi mai simplu să aducem pe desktop locațiile cele mai des accesate pentru a le avea la îndemână?

Nimi Places Containere

Nimi Places poate rezolva acest lucru într-o manieră elegantă. Micul program, de nici 1MB, vă poate ajuta să va organizați desktop-ul pe containere personalizate, care pot conține fișiere, foldere, locații în rețea, etc.

Având suport și pentru fișiere media, acestea pot fi previzualizate, redate, stabilirea de reguli distinctive pentru fiecare locație, etc. La prima rulare a programului, aveți posibilitatea de a personaliza modul apariției containerelor pe desktop.

Organizare desktop cu Nimi Places

Nimi places va rezida în zona de notificare, unde îl veți accesa pentru adăugarea de containere pe desktop. Adăugarea locațiilor pe desktop, o puteți face prin click dreapta în interfața programului, sau din butonul „+” aflat în colțul stâng.

Nimi Places Setari

Locația respectivului container cât și timpul de afișare se pot schimba tot din meniul contextual, având posibilitatea de a afișa respectiva locație într-un interval de timp bine stabilit (Time range).

Nimi Places Timp si locatie

Fiecare element al unui container poate fi deschis, editat și etichetat la fel ca în Windows Explorer, însă fiind la îndemână, nu mai este necesară navigarea în locația respectivă.

Optiuni Container Nimi Places

Regulile pentru fișiere și folderele adăugate, pot fi stabilite și editate din meniul contextual în câmpul Rules al interfeței Nimi Places. Astfel, orice locație aleasă cu butoanele „” poate fi mutată, duplicată (copiere), sau de a crea un link simbolic către altă locație. Mai mult, se poate stabili un interval de timp în care aceasta va fi afișată sau nu.

Reguli foldere si fisiere Nimi Places

Nimi Places funcționează la fel ca un lansator rapid (quick launcher) de programe și poate fi instalat și utilizat în toate versiunile actuale ale sistemului de operare Windows.

Download Nimi Places

7 Comentarii

    1. Ionut, am mai explicat asta: eu n-am nevoie de un antivirus care să mă protejeze de toate atacurile posibile și imposibile, mi-e suficient unul care să-mi ofere protecția de care am nevoie și contra „pericolelor la care mă expun” accesând Google, Facebook, YouTube, Hulu, cele câteva bloguri (HTG, Lifehacker, Genbeta, etc.) sau rulând Photoshop, Premiere, AIMP2, Putty, Notepad++ și OpenArena. Dacă face asta, e suficient. E clar că n-am să instalez o soluție nouă de securitate de fiecare dată când apare un test nou. Odată la 6 luni – 1 an, e mai mult decât suficient (dacă e necesar).

  1. Asa este, daca n-ai nevoie e suficient si ala, mai ales ca este light, micut, nu consuma resurse si nu ingreuneaza viteza la net. Si mie imi place asta, dar totusi, cu un like pe facebook la pagina lor poti obtine gratuit versiunea pro sau cand dai click s-o descaci pe cea gratuita este o promotie acolo daca introduci un nume si o adresa de e-mail. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.