Panda Antivirus Pro 2016 – licență gratuită timp de 6 luni

Sunt genul de utilizator care înlocuiește frecvent soluția antivirus ce-i protejează computerul de amenințări. Am deprins acest obicei cu vreo 2-3 ani în urmă, după o experiență neplăcută cu cea mai premiată soluție de securitate de atunci, care s-a adeverit a fi, în ciuda reputației, ineficientă în a-mi proteja sistemul de amenințările zero-day.

Înlocuind frecvent programul antivirus, n-am nevoie de licențe pentru 1, 2 sau 3 ani, fiindu-mi mai mult decât suficiente cele obținute în cadrul promoțiilor ce-ți permit să le folosești 180 de zile. Scopul acestei postări este acela de a vă anunța despre o astfel de promoție, cea a Panda Antivirus Pro 2016, pe care îl puteți obține gratuit și folosi timp de 6 luni.

panda antivirus pro 2016

Panda Antivirus Pro 2016 protejează sistemul împotriva malware-ului, are propriul firewall, un monitor de procese, modul Safe Browsing care vă protejează atunci când navigați sau faceți cumpărături pe Internet, precum și un manager de programe ce vă permite să alegeți care dintre programele instalate în computer nu vor putea rula fără a vă cere acordul.

Promoția e activă până pe 10 februarie 2016, iar kitul de instalare poate fi descărcat, până la această dată, de aici. Pentru a activa licența de 180 de zile va trebui să vă creați un cont Panda direct din interfața programului, și să-l activați accesând link-ul primit prin email.

activare panda antivirus pro 2016

Dacă nu vă interesează în mod special protecțiile extra ale versiunii Pro, descărcați fără a sta pe gânduri versiunea gratuită, dar nu uitați că aceasta vine fără firewall.

Astfel, dacă cel integrat în sistemele de operare Windows nu vă inspiră suficientă încredere oricât de mult aș insista eu că este unul dintre cele mai bune, va trebui să instalați și un astfel de program, ZoneAllarm de exemplu.

Securitate

13 Comentarii

 1. Intrebare: La panda antivirus, cum poti dezactiva acele pop up-uri? Am windows 10 si incep la cateva zeci de minute ma intampina un asemenea pop up (sau unul asemanator) rugandu-ma sa achizitionez o licenta platita, in conditiile in care il am gratuit 180 zile.

  • Antivirusul te va proteja atata timp cat ai o conexiune activa la internet, asta fiind principalul sau avantaj fata de alti antivirusi, nefiind nevoie sa descarce definitii antivirus tot timpul dar simultan reprezentand si un calcai al lui Ahile fiind conditionat de acest lucru.
   Pe de alta parte esti expus din alte parti la riscuri de securitate prin prinsma Windows Update ce nu te mai poate tine la zi cu actualizarile,suportul dezvoltatorilor pentru diverse aplicatii etc…
   Recomandare de luat in seama este pe viitor sa ai in vedere upgradarea componentelor cu mici sacrificii financiare care sa iti permita o experienta decenta si sigura oferita de sistemele de operare recente.
   Ori daca doresti a aduce un suflu nou sistemelor invechite poti opta pentru ecosistemul linux.
   Succes!

    • Cred ca este vorba de o confuzie la mijloc.
     Nu cred ca am lasat sa se inteleaga acest lucru, Cristian, doar am punctat faptul ca sistemul de operare mentionat in postarile anterioare este unul neactualizat, ce nu beneficiaza in continuare de suport pentru Windows Update ce vine in ajutorul utilizatorilor prin patch-uri de securitate in mod special, acoperind portite/gauri care sa permita accesul persoanelor rau intentionate.
     Un alt motiv pentru care esti limitat pe Windows XP este dat si de producatorii de software ce nu mai ofera suport/drivere etc.. pentru tertele programe utilizate fortandu-se oarecum ciciul de viata, utilizatorii fiind indreptati spre noile sisteme de operare ce promit mai multa stabilitate, securitate, usurinta in utilizare .
     Sa-mi fie cu iertare daca am lasat sa se inteleaga altceva decat aceasta idee ce am dorit a o evidentia in mesajul anterior, fiind totusi destul de vaga lasand loc de interpretari.
     Iar ca raspuns la intrebarea dvs. modulele de care consider ca nu am nevoie sunt eliminate fara drept de apel, lucru recomandat de altfel.

 2. Da.Imi spune ca intampina o eroare,imi arata un nou buton de download,daca apesi pe el,downloadezi un nou executabil(tot versiunea PRO dar cu o grafica usor schimbata)care si acesta in cele din urma da aceeasi eroare,practic neputand fi instalat.Ciudat,nu?

 3. …nu mai puneți antiviruși pe windows 10…Windows Defender e suficient …restul au numai incompatibilități plus ca între timp au schimbat macazul…Panda e o companie de marketing online acum…adică o pui pe dracu în PC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.