ON AIR – plug-in pentru Skype ce afisează conținut audio ca mesaj de stare

Majoritatea utilizatorilor binecunoscutului Yahoo messenger știu să folosească funcția oferită, care afișează muzica pe care o asculta ca mesajul de stare. În cazul în care sunteți un fan Skype și doriți același lucru, atunci va trebui să apelați la aplicația ON AIR, un veritabil plug-in dedicat acestui program de comunicare și socializare. Practic, este o aplicație ce se instalează separat de Skype, însă atunci când vă veți conecta pe Skype, va trebui să-i permiteți să-l acceseze ca fiind o terță aplicație.

1-ON AIR-emoticoane

Nu mai rămâne decât să redați conținutul audio preferat în player-ul dedicat. Mesajul de stare din Skype se va actualiza automat în funcție de piesa muzicală redată în acel moment.

În plus, alături de mesajul de stare aveți posibilitatea de a personaliza textul afișat inserând hyperlink-uri, imagini, steaguri sau emoticoane în funcție de starea de dispoziție. Mai mult, toate acestea pot fi salvate în vederea reutilizării cu alte ocazii. Lista player-elor suportate este destul de cuprinzătoare, nelipsind cele mai importante, folosite de marea majoritate a utilizatorilor. În cazul în care player-ul preferat nu se regăsește în listă, puteți contacta dezvoltatorul în vederea unei posibile actualizări.

2-ON AIR-lista-playere

Alte opțiuni oferite de ON AIR cuprind cele de modificare a comportamentului său în zona de notificare, utilizarea unui proxy server, aplicarea unor filtre asupra textului mesajului și a denumirilor track-urilor audio, etc. De asemenea, mesajul de stare se poate actualiza în timp real, sau cu o întârziere de 5-30 secunde. Posibilitatea de a se conecta la mai multe sesiuni Skype simultane, completează gama caracteristicilor ON AIR.

Download

Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.