ON AIR – plug-in pentru Skype ce afisează conținut audio ca mesaj de stare

Majoritatea utilizatorilor binecunoscutului Yahoo messenger știu să folosească funcția oferită, care afișează muzica pe care o asculta ca mesajul de stare. În cazul în care sunteți un fan Skype și doriți același lucru, atunci va trebui să apelați la aplicația ON AIR, un veritabil plug-in dedicat acestui program de comunicare și socializare. Practic, este o aplicație ce se instalează separat de Skype, însă atunci când vă veți conecta pe Skype, va trebui să-i permiteți să-l acceseze ca fiind o terță aplicație.

1-ON AIR-emoticoane

Nu mai rămâne decât să redați conținutul audio preferat în player-ul dedicat. Mesajul de stare din Skype se va actualiza automat în funcție de piesa muzicală redată în acel moment.

În plus, alături de mesajul de stare aveți posibilitatea de a personaliza textul afișat inserând hyperlink-uri, imagini, steaguri sau emoticoane în funcție de starea de dispoziție. Mai mult, toate acestea pot fi salvate în vederea reutilizării cu alte ocazii. Lista player-elor suportate este destul de cuprinzătoare, nelipsind cele mai importante, folosite de marea majoritate a utilizatorilor. În cazul în care player-ul preferat nu se regăsește în listă, puteți contacta dezvoltatorul în vederea unei posibile actualizări.

2-ON AIR-lista-playere

Alte opțiuni oferite de ON AIR cuprind cele de modificare a comportamentului său în zona de notificare, utilizarea unui proxy server, aplicarea unor filtre asupra textului mesajului și a denumirilor track-urilor audio, etc. De asemenea, mesajul de stare se poate actualiza în timp real, sau cu o întârziere de 5-30 secunde. Posibilitatea de a se conecta la mai multe sesiuni Skype simultane, completează gama caracteristicilor ON AIR.

Download

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.