PrivaZer, un alt program de mentenanță pentru Windows

Despre mentenanța sistemului de operare Windows a vorbit Cristian în nenumărate articole așa că astăzi vom trece direct la subiect și vom cunoaște un utilitar cu care ne putem menține sistemul de operare într-o stare cât mai bună.

Programul se numește PrivaZer și dispune de opțiuni pentru ștergerea istoricului navigării pe internet, ștergerea cookie-urilor, ștergerea temporarelor, curățarea de registry precum și alte opțiuni folositoare pentru a menține Windows în formă.

Imediat după ce l-am descărcat mi-a plăcut că permite folosirea acestuia și fără instalare prin bifarea căsuței Run PrivaZer without installation.

installerprivazer

Am ales și eu să îl rulez fără instalare și am dat pe Next. Mai departe suntem întâmpinați de o fereastra cu un drop-down de unde putem alege după ce sa facă scanarea (eu am lăsat cum vine de bază pe Scan in-depth pentru face o scanare completă ) și sub acesta o listă cu dispozitivele pe care am vrea să le scaneze. Noi vrem să scanăm calculatorul așa că lăsam cum vine de bază și click pe Ok.

interfaceprivazer

 

Mai departe nu trebuie decât să apăsăm pe butonul Scan, iar el va începe să-și facă treaba. La mine a durat ceva până a terminat, eventual putem bifa și căsuța Start cleaning (deasupra butonului Back) pentru a porni automat curățarea după scanare sau dacă folosim programul după ce ne-am terminat activitatea la calculator putem bifa și a doua căsuță Shutdown PC after cleaning pentru a ne închide calculatorul după terminarea scanării.

scanprivazer

Ce pot sa va mai spun… descărcați și încercați PrivaZer apoi reveniți cu păreri. Sunt curios dacă simți vreo diferență!

Descarcă Privazer

Utilitare PC

11 Comentarii

 1. Doar ce am propus acest program spre analiza lui Cristian si uite cu ce promptitudine ne tratezi Bogdan.Felicitari!
  Initial de cand am aflat de el am zis sa il incerc si sa stii ca intampin o problema.Dupa salvarea executabilului si rularea sa sunt intampinat de un mesaj,mai bine zis o notificare prin care se specifica faptul ca programul va fi disponibil si in alta limba fiind redirectionat aici dupa care executabilul se inchide fapt pentru care ma aflu in imposibilitatea de a testa programul.

 2. Cateva observatii si considerente ;
  Prima data am rulat portable version…la Internet traces am avut 113.000 si s-a blocat la scanat mai departe
  Am debifat toate celelalte si am lasat numai Internet traces …acum a mers
  Cu metoda pasilor marunti, fiind un program nou am rulat si sters numai pozitia sus mentionata .
  La rescanare a gasit numai 59.000 intrari…sters toate…15min…spatiu eliberat 590mb…Nice!
  Cand m-am uitat pe C: , nu am vazut sa fii schimbat la spatiu eliberat…Very Nice !
  Intrebare?…Un program bine conceput de ce nu arata dupa un deepscan cata spatiu va fii eliberat daca stergi tot ce gaseste?
  Totusi…totusi, Firefoxul reactioneaza mai repede
  Voi vedea si celelalte pozitii din program .Faceti inainte 1 punct de restaurare!!!

  • Comentariile sunt filtrate de aceea exista posibilitatea sa fie marcate ca spam mai ales atunci cand incerci sa aduci adaugiri in cazul in care ai uitat sa mentionezi ceva intr-un comentariu anterior la acelasi articol.

  • În mod normal eu ar trebui să aprob și să răspund la comentariile la care am competența să o fac dar cum zilele astea nu am fost acasa deloc și Cristian a fost ocupat au rămas neaprobate.

   • Eu ma refeream la cazul cand , scrii un coment…trimiti comentul…iar el subit dispare in eter…nu apare ca coment in asteptare…
    Problema am observat mai ales cand este inserat si 1 link in coment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.