Program pentru capturarea ecranului

Cu toții avem nevoie să le arătăm uneori prietenilor noștri o captură de ecran și suntem nevoiți să deschidem programe precum Paint sau Photoshop, după care să tăiem imaginea și abia după să putem sa o trimitem. Dowce vine cu o soluție pentru cei care vor să realizeze o captură de ecran mult mai ușor.

dowce1

Instalați programul și acesta se va lansa automat și îl veți găsi în bara de jos în partea dreaptă. Dacă vreți să faceți o captură de ecran este foarte simplu: dați click pe Dowce și selectați Make new selection.  După ce a-ți selectat porțiunea pe care vreți să o împărtășiți cu prietenii, vă vor apărea câteva setări opționale. Captura de ecran poate fi salvată pe site-ul Dowce iar dumneavostră puteți denumi și parola captura.

După ce denumiți și parolați captura, dați click pe Save to dowce.com. Veți primi un link al screenshot-ului pe care o puteți împărtăși cu cine doriți. De asemenea puteți salva captura în computer sau chiar direct într-un document prin opțiunile copy to clipboard sau save to computer. Dowce vă oferă posibilitatea să vedeți toate screenshot-urile pe care le-ați salvat. Pentru a fi afișate toate capturile făcute dați click pe program și alegeți opțiunea Past captures.

dowce2

Dowce este un program foarte ușor de folosit și foarte util pentru cei care vor să împărtășească o captură de ecran. Aplicația poate fi rulată pe toate sistemele de operare Windows actuale.

Utilitare PC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.