Program de descărcat muzică de pe Grooveshark

În primul articol din 2011 vă voi prezenta GrooveDown, un program de descărcat muzică de pe Grooveshark pe care l-am descoperit chiar în ajun de an nou când nu găseam nicio modalitate de a downloada o melodie ascultată în arhicunoscutul serviciu de streaming.

Program de descarcat muzica de pe Grooveshark

GrooveDown este foarte ușor de utilizat și în același timp, confuz într-o oarecare măsură. Hai să vă explic de ce spun asta. Cum credeți că se descarcă o melodie cu el ?

– Scriind în căsuța de căutare numele melodie, apăsând butonul „Search„, click pe melodie, click pe „Download„, nu ?!?
Nu!

Procesul e oarecum asemănător cu cel descris mai sus, însă cu o mică excepție: când melodia căutată a fost afișată, facem click-dreapta pe aceasta apoi alegem opțiunea Add to Download list (săgeata 3). Pentru a descărca melodia, facem click pe butonul Downloadlist ( săgeata 4), alegem -încă odată- melodia (săgeata 5), facem click pe butonul Download (săgeata 6):

Program de descarcat muzica gratis de pe Grooveshare

Deoarece GrooveDown este un program portabil (nu necesită instalarea pentru a funcționa), directorul de download implicit al acestuia se află în directorul gazdă (generat la extragerea arhivei .rar; sau și mai simplu, folderul de unde am rulat aplicația) . Vrei să fiu mai clar ?!?

Mai clar de atât imposbil:

Descarca muzica de pe net

Notă: Directorul de download poate fi modificat în Settings -> Save Settings

GrooveDown nu este un program de descărcat muzică precum cele cu care ne-am obișnuit deja; GrooveDown descărca melodiile direct de pe serverele serviciului Grooveshark (încălcându-i politica de utilizare), și din acest motiv există mari șanse ca el să nu mai funcționeze în momentul în care responsabilii serviciului –a se interpreta GrooveShark– află de existența sa.

Download GrooveDown

Download

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.