Program de facut DVD cu / din orice film AVI, MKV sau OGM

În ciuda exploziei pe piață a discurilor Blu-Ray, formatul DVD-ul este în continuare alegerea principală a majorității utilizatorilor. Inscripționarea filmelor pe un DVD prezintă o serie de avantaje, printre care unul foarte evident: portabilitatea. Realizarea unui DVD cu conținut video presupune anumite cunoștințe în domeniu dacă doriți ca rezultatul să fie la o calitate decentă, sau la fel de bine puteți apela la Avi2DVD, un program gratuit care poate efectua o codare specifică unui anume conținut video.

Avi2DVD, pe înțelesul tuturor, este un convertor care suportă transformarea fișierelor în format AVI, OGM, MKV, WMV și MP4 în DVD, SVCD sau VCD. Procesul de instalare este atipic, în sensul că va trebui să permiteți instalarea diverselor filtre și codecuri necesare funcționării programului. Interfața sa, chiar dacă pare un pic aglomerată, este destul de intuitivă, reprezentând cei cinci pași necesari realizării unui DVD.

program de facut dvd din orice film

Prima dată va trebui încărcat fișierul video, apoi va trebui selectat modul de lucru: AVI sau DVD Mode. Primul va converti dintr-un format în altul, cel de al doilea va crea un DVD, pas în cadrul căruia va trebui selectat fișierul .IFO din track-ul video. Opțional, puteți alege limba fluxului audio.

Al doilea pas oferă acces la configurarea locației de ieșire, dimensiune disc, numărul de discuri, și capitole. Dacă momentan nu dispuneți de un DVD, se poate crea o imagine în format .ISO cu subtitrarea integrată, pentru o inscripționare ulterioară.

DVD sau SVCD

Pasul trei permite alegerea tipului codării, cele predefinite fiind preferabile, așa cum recomandă și programul. Dacă doriți totuși un timp mai scurt de procesare, dar totuși o calitate superioară, selectați opțiunea FreeEnc:

Pasul 3 Encoders

Următorul pas permite integrarea subtitrării (opțional), în cadrul acestuia fiind necesară selectarea limbii subtitrării din lista «dropdown» respectivă. De asemenea, pentru afișarea diacriticelor selectați opțiunea UTF-8 din lista Character Set. Opțiunile Font Face și Font Size stabilesc stilul și dimensiunea fontului subtitrării.

Pasul 4 Adaugare subtitrare

Ultimul pas oferă opțiunea de creare a unui meniu personalizat, împărțirea pe capitole, captură de imagini în timpul previzualizării, șamd

Avi2Dvd funcționează în mod eficient, dar cu prețul de rigoare, adică un timp îndelungat de procesare, în funcție de dimensiunea conținutului video, de opțiunile de codare, la care se adaugă și solicitarea procesorului la cote destul de mari, 70-90%. Cu alte cuvinte, valori comune în procesele de editare media. Programul oferă opțiuni utile destul de avansate a căror prezență, dacă ținem cont de faptul că avem de-a face cu un program gratuit, este surprinzătoare. În plus, rezultatul final este fără pierderi semnificative ale calității.

Avi2DVD este compatibil cu toate versiunile Windows, însă va trebui ținut cont, într-o oarecare măsură, de configurația hardware a computerului pe care acesta este instalat și utilizat.

Download Avi2Dvd

Utilitare PC

3 Comentarii

  1. Salut Cristian as dori si eu dak se poate sa`mi spui si mi`e un pprogram cu care pot inscriptiona un dvd cu mai multe vidioclipuri de exzeplu cu vidioclipuri de pe youtube. Am folosit mai multe progrmame cu`m e nero si burnware si ma`i multe da`r nici unu ca`nd dupa ce lam terminat nu mi la citit intrun reproductor DVD doar pe pc dak ma poti ajua mas bucura mult am mare nevoe de un program de insdcriptionat vidioclipuri pe un vdv:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.